0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 aylıkken 5 kiloydu şuan 5 aylık olmuş ama kilosunu bilmiyorum hala gitmedim düşük mü sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kız bence normal kilosu 
tarafından
Pirinç unu ver. Hrm sağlıklı hem de kilo aldırıyor
tarafından
Nasıl yapayım onu canım
tarafından
Valla onu bilmiyorum ben hiç vermedim. Marketlerde hazırı var zaten onun üstünde yazıyor olmadı İnternete bak. Veya burdan çocuğuna veren vardır mutlaka onlar bilir
tarafından
Tamam canım Allah razı olsun
tarafından
Amin ecmain
-Reklam-
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Doğum kilosu ve  4 aylıkken boyu kaçtı canım
tarafından
2 buçuk doğdu buçuğu hep gitti şişkinlikten 4 aylıkken 62 cm 5 kilo
(1,030 puan) tarafından
Benimkide 2.5 doğdu 4 aylıkken 5.5 kilo 62 boyu 3 ay anne sütü aldı sadece ek gıdaya başladım 4.5 aylıkken doktorlarla konuşup tabi 5 kez mama değiştirdim hiçbiri yaramadi maşallah 6. Ayından itibaren ek gıda yaradı yavruma kilosu biraz az ama ek gidaya geçince alır canım hem şuana kadar bana hep boyu önemli dendi
tarafından
Aynı benim bebeğimi anlattın kuzum bende ek gıda veriyorum aynı
0 oy
tarafından
bizimkisi 3250 doğdu 4 aylıkken 6350ydi ama biz mama destekli ilerliyoduk. sizinki daha miniş doğmuş bence 4 ayda aylık ortalama kilosunu almış gibi duruyor. Sıkıntı olduğunu sanmıyorum boyu ve gelişimi yerindeyse gerisini boşver.
tarafından
Ay teşekkür ederim kuzum
0 oy
(5,635 puan) tarafından
Canim 4.ayda dogum kilosunun iki katina cikmasi beklenir, seninde oyle olmus sanirim, genele bakinca kilosu az gibi ama dogum kilosuna bakinca normal, bi de bazi bebekler naparsan yap almiyo minyon olabiliyo, esin ve sen nasilsin yapili insanlar misiniz minyon tipte misiniz, genetikte onemli
tarafından
Canım eşimin ailesi çok minyon ama biz normaliz ve gerçekten ne yaptıysam kilo almıyor
(5,635 puan) tarafından
Onlara cekmistir buyuk ihtimal, benim kuzenimde normal ama esi bu tarafi cok kisa onunda bebegi ayina gore zayifti ama genetik iste  
Benimde anne tarafi minyon baba tarafi iri, 3 kardesiz diger ikisinin masallahi var 4 er kilo 56 cm dogmuslar, simdi de 1.90 ikiside, bende el kadar dogmusum annem kedi yavrusu kadardin der hep :) ben de anca 1.58 oldum :) sukur diyelim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 176 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu

411,997 soru

12,402,949 cevap

44,499 kullanıcı

Kategoriler

...