0 oy
279 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (502 puan) tarafından

Yarın yaptircam muhtemelen 675 TL dedi burdaki en iyi yer. Çok pahalı ya 800 diyen yerler oldu. Ücret sizce nasıl? Yaptırdınız mi memnun kaldınız mı? Kaşlarım çok açık renk ve kısa saçlarım da sarı ombre çok solgun duruyorum canlanması istiyorum sanırım :D

6 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Yaptirali en az 3yil olmuştur o zaman 300 yaptırdığımda fiyat gayet iyi yanı ama güzel yapıyor mu o önemli ben memnun kalmadım bazı yerleri tutmadı ha ilk zaman çok güzeldi ama 1 yıl olmadan rengi filan kalmadi
(502 puan) tarafından
Aris güzellik merkezi var canım subeleri var Türkiye'de oraya yaptircam yaptıklarına baktım başarılı ama işte yine de insan bı bilenden de fikir almak istiyor.
tarafından
Canım orası neresi bilmiyorum ben Geçen yaz Türkiye'ye geldiğimde İstanbul'da yapmıştım bir seans sadece başka zamanım yoktu dönmeden iyi 1 gün önce yaptım tek seansla yapıp döndüm ve 1 senedir de kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben yaptırdim canım 1 sene önce yaparken Canımdan can gitti çok pişman oldum ama hala kullanıyorum ve iyi ki yapmışım diyorum bilmiyorum geçerse bu alıştığım kaşı tekrar arar mıyım:D

(502 puan) tarafından
Ay acısına razıyım ben de canım.  Sürekli boyamak zorundayım kaşlarım çok seyrek kendimi iyi hissetmek istiyorum. 1 sene çok iyi kullanmıştım bence. Yaptır tekrar :))
tarafından
Yani ben de bu yardım bir de kuaföre gidip direkt bir şekil vermek zorundaydım kendi kendime şekli veremiyordum bu şekil yoktu en son bunu yapayım dedim bakayım ne olacak vallahi yaptım artık şekilli uğraşmıyorum almakla uğraşmıyorum 11 göz kalemi sürsem bile yetiyor yani o kaşlar hep yapılı olduğu için sürekli makyajlı görünüyorsun
0 oy
(1,949 puan) tarafından
500 tlye yaptırdım uyuşturucu sürdü acidi yaw kesiyor ya mahvoldum haftaya 2. Kez bakıp eksikleri gorecek.
(502 puan) tarafından
Rötuş yapacaklar demek ki sana canım
 Ablam da dün yaptirdi ilçede 350 ye ama çok hoşuma gitmedi şekli.
(1,949 puan) tarafından
Bursa da iddialı bi kiz marka olmak istiyorum diyor. Cidden de güzel yapiyor resim bulursam atayim
0 oy
tarafından
Bizim tanıdık bana 500 e yapacak da bilmiyorum şurada bekleyim bende :D
(502 puan) tarafından
Ay ablamın bı tanıdığı da daha uygun söyledi ama cesaret edemedim evde yapiyirum falan dedi. Benim o dediğim yer çok kaliteli bilindik ama parası da az değil ya
tarafından
Aris mı bacım
tarafından
Valla ben tüm vucud lazere gittim tanıdık yaptı tam 10 kişide gitti benle beraber kadın okadar titiz çalıştı ki 5 yıldır hiç kıl çıkmıyor yine 500 e yapmıştı 8 atış 8 kontrol çok güveniyorum ama önce ise girmem lazım :)
0 oy
(1,949 puan) tarafından

image

bak şöyle ilk gun bu
0 oy
tarafından
Çok beğendim 300 e yaptım 2 seans 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy