0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (486 puan) tarafından
Ay kızlar aylardır eşimi ikna etmeye çalışıyorumayalrdir yalvardım  ya ev alalım.pesinatimz yok alamayız diyordu bugünde ikna ettim 300 bin TL ye 2+1 80.90 m2 arası ilanda 4 tane ev buldum emlakcialfi aradık 4ude gecen hafta satılmış  şimdide en az  375 den başlıyormuş istediğimz mevkide ay ben bu adamı  ne yapım söyleyin kafasını duvardan duvarlara vurasım var  kendisi eksper bu işlerin içinde kendi çabalamayın lazım yaa o kadar üzüldüm ki hayal ötesi oldu bizim için artık ya neden bu kadar zor hayat şartları iki kere kuraya tokiye yazildik oda çıkmıyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm kısmetiniz biryerde bekliyirdur uzulme alirsiniz ins vardir bir hayır
(486 puan) tarafından
İnşallah   çok istiyorum  ama çabaladıkca uğraştıkça olmuyor sanki
-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Benimde kayinbabamin bı evi var üç yildir satılık satılsa ev alicaz hemen yok satilmiyo valla artık umutalarimi yitirmek üzereyim sjsjsn  üstüne altınların duruyo onlarida koycaz az ne kadar açık kalırsa kredi çekip eşimle kayinbabam ortak beraber odiycek ama hani nerde kahrolası ev satılmadikı bı evler iyce artmadan alalım diyoruz ama hani nerde
(486 puan) tarafından
İnşallah canım Allah  gönlünüze göre versin
(45,019 puan) tarafından
Amiiin inşallah canim inşallah ❣️
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Keşke alsaydiniz ev fiyatları son 2_3 ayda baya arttı vardr kismetiniz bir yerde inşallah nasip olsun 
(486 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Rabbim gonlune göre versin inşallah ❤️ Bizde öyle kaç sene bekledikk üzülüyordum senin gibi birden Rabbim nasip etti 5 sene oldu çok şükür aldık evimizi Rabbim herkese nasip etsin
(486 puan) tarafından
Insallah çok çok amin
Tam zamanında almissinz bu saatten sonra çok zor doların  düşmesi ev fiyatlarına  yansımıyor çünkü
(15,952 puan) tarafından
Öyle valla kiralar bile al başını gidiyor Rabbim yardım etsin inşallah herkese
0 oy
(324 puan) tarafından
Yani dolar çıkarken 50 bin 50 bin arttırdılar ev fiyatlarını dolar düştü indiren yok ben de ev bakyrm ama yok ev ben de eşimi ikna edemedm aha şimdi de değmeyecek evler atrş pahası adamn içinde olmadı mı olmuyor bu işler daha çok onların istemesi çabalaması lazm ama işte bnmki de böyle
(486 puan) tarafından
OdeyemeyiZ diye korkuyor lar
(324 puan) tarafından
Bnmkide uygun olsun diye yanlş anlmayın kenar mahalleden ev aldı ne satabiliyor ne de buradakilerle anlaşabiliyor adam garaja arabasını koyuyor da arabanı çeker msn garajdan çıkıcam  diyince üstüne yürüyor adamn
(486 puan) tarafından
Var öyle sorunlular maalesef
0 oy
tarafından
Gecen sene yan dairem 198 bine satıldı canim bu sene adam ilana 500 bine koydu haa evin içindede hiç bi tadilat yapmadı bu arada ev almak çok zor kira fiyatlarını ve ev fiyatlarını duydukça kayinpederime şükür ediyorum dua ediyorum valla 
(486 puan) tarafından
Kayinpederde hayr yok yoksa çoktan kredisz ev sahibi oldyduk
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum benim kayinpeder zamanında 3 ev almis evlenince verdi çocuklarına bievi düğün hediyesi yaptı yani
0 oy
tarafından
Yazık ya cidden bizde aldık şimdiki fiyat 600 bine çıkmış kıl payı kurtuluk Allah nasip etsin bacım 
(486 puan) tarafından
Amin canım benim
0 oy
tarafından
Kısmetinizde yok muş demek ki 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ama pesinat olmadan alinmazki xanim esinde haklj
(486 puan) tarafından
Birikmiyor canim inanki iki işle bile biirktiremiyoZ hiç biz kenara 5 kuruş koyacak diye ev fiyatları  ucuyor
(1,049 puan) tarafından
Evet ucuyor ama canim pesinat olmasan alinmoyor bankadan kredi ceksen sahi evin %80 inene veriyor geri kalanini bulmaniz mecbur oluyor yani

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 559 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
48 cevap 1,233 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu