0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar ben gündüz düşük ayarda yakiyorm en gece ayarı açıyorum yüksek komşumun ayarı hep yüksek ve aynı o değiştir miyor bana çok gelmis faturası ona az kısıp yukseltmemle alakası olabilir mi

13 Cevaplar

0 oy
(799 puan) tarafından
Sürekli oynamak çok yaktırır benci cnm 

Açap kaplatmakderece ile oynamak
(108 puan) tarafından
Yaaaa tamam canım artk net aynı ayar kalsın bu ay bakalim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kombin sürekli çalışıyordur ondan canım aynı ayarda bırak yansın hep 
(108 puan) tarafından
Yaaa bu ayda öyle deniyim bı
0 oy
(3,177 puan) tarafından
Kısıp yükseltmek veya açıp kapatmak daha çok gelmesine neden olur
(108 puan) tarafından
Dikkate Alicam bu ay canım
(3,177 puan) tarafından
Bide öyle dene bakalım
0 oy
tarafından
Evet tekrar kombi suyu ısıtıyor çünkü bende mesela geçen ay kapattım açtım kistim 280 geldi buna ay sabit 43 de yandı 240 geldi 
tarafından
Canım kombide önemli birde yalıtım benim şimdi alt kat alt dubleks üst katım yakiyormu bilmiyorum evde durmuyor çünkü yan tarafta çok düşük yakiyo petekleri buz gibiydi ama bizim kombi yeni aldık 2 sene olcak tam yoğuşmalı oyuzden olabilir biraz daha tasarruflu
(640 puan) tarafından
Kesinlikle ondan. Annemlerinde yeni ve yoğuşmalı o çok faydalı. Bizim bulunduğumuz konumdan dolayıda fark ediyor ya. Birde çocuk odası ile salonu kapatıyoruz ondan dolayı da olabilir.
tarafından
Canım kapılarında kapalı olsun yaktigin odaların açık bırakma benimki hep kapalıdır mesela soğuduğu gibi oda kombi daha çok yakiyor
(640 puan) tarafından
Öyle zaten kapalı ama sanki daha çok etkiliyor gibi. Kombi durmadan ateşleme yapıyor soğuyor ev :D büyük ihtimal kapı atlarından felan geliyor her ne kadar sünger çeksekte
tarafından
Valla bilmiyorum canım kapı altında Cok açıklık varsa dediğin gibi olabilir
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Hic yükseltip kısmam belli sabit ayarda  yanar her ayda belli bı aynı fatura gelir 
(108 puan) tarafından
Ayyy bende deniyim bakalım
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Sürekli oynarsan gelir sabit ayalla geçen ay bende sıcaklarda kapattım 315 geldi bu ay sabit tuttum 290 geldi oynamamak lazım 
(108 puan) tarafından
Denicem bende bu ay bakalım
0 oy
(3,359 puan) tarafından
Kısıp açmak, ve bazı odaları kapamak kâr ettirmez kesinlikle. Sıcaklık düşüyor daha çok yanıyor bu sefer fazla gelmiş oluyor. Onunla alakalı. Diğer odaları kapatmakta, sıcak olan yerlerin ısısını soğuğa çeker yine kâr olmuyor. Kapılarını istediğiniz kadar kapatın. 
(3,359 puan) tarafından
2 3 günlük bir yere gitsek bile kapatmayız. Çünkü gelince o yakmadığının 2 katı yanıyor çok soğuduğu için
(108 puan) tarafından
Dikkat edicem bu ay bakaljm
0 oy
tarafından
Evet ondan çok gelmiş sürekli ayarla oynamayın
(108 puan) tarafından
Tamam canım bu sefer dikkat edicem
0 oy
tarafından
Bizmki hep yüksekte peteklre el değmiyor ev alev gibi 300 gelms dayimlr kisarda kısar yandigi belli olmz kat kat giyinrlr ev buz gibi olur 450 gelms ki bizm ev daha büyük diycgm o ki yakin gitsn :))
(108 puan) tarafından
Denicem bu ay bakim
0 oy
(640 puan) tarafından
Açıp kapatmak ya da dereceler ile oynamak düşen sıcaklığı kombinin aniden ısıtması ile daha çok yakar. Sabit ısıda bırakılmalı. Bize de 42 yakmamızla 490 tl geldi  
(108 puan) tarafından
Ooo çok gelmis
(640 puan) tarafından
Buranın soğuğuna iyi diyoruz canım ya
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Oynamamak gerek 
(108 puan) tarafından
İste ama öylede olmuyor ki
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bizde 45 de yakıyoruz 700 gelmiş
(108 puan) tarafından
Ooo çok fazla
0 oy
(222 puan) tarafından
Açıp kapamak aksine faturayı düşürür, bizzat doğalgazcılardan araştırdım ve uyguladım faydasını da gördüm, gündüz 12 ile akşam 7 arası kapatıyorum, 148 lira fatura geldi bize. 
(108 puan) tarafından
Bize niye fazla geliyor ozaman anlamadm

İlgili bir soru bulunamadı

412,993 soru

12,434,228 cevap

45,766 kullanıcı

Kategoriler

...