0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Kizlar ilk hamileliyim. Ve karnmda agrilar oluyor adet agrisi gibi. Bazen adet yanmasi gibi. Sancilar da oluyor gun icinde. Ama cox dayanamicak agrilar diyil. Yani widdetli diyil. Gecib gidiyor. Doktoruma sordum normal diyil dedi. Bol su ic dedi. Usg gel dedi. Korktum. Bu bebegimi asla kaybetmek istemiyorum. Akntim yox. Kanda gelmiyor. Biraz agrilar oluyor sadece. Sanci ve adet agrilari bel agrisi. Korkuyorum . 5+5gunluk hamileyim

4 Cevaplar

0 oy
(7,621 puan) tarafından
Cok normal canım hic korkma ben bilmiyordum adet olacağım saniyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim 2. De çok şiddetli ağrılar oldu  4 haftalıktım 9.haftadayız şimdi suyu çok iç dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapabilir bendede var toz kullandım hala geçmedi
0 oy
(960 puan) tarafından
Aslında 5 haftalıkta çok normal benim de çok oldu ilk haftalar yeni adet olucakmıs gibi kramplar girermama doktor daha iyi bilir tabi de yine de içini ferah tut, korkma 
0 oy
tarafından
Kuzum öncelikle geçmiş olsun . İlk haftalar ağrıları normal ama şiddetli ağrılar yaşadığında dr git. Düşük riski olabiliyor ilk 3 ay önemli birde haftan çok yeni. Kanama lekelemeyin olmadigi süreçte ufak ağrılar problem değil. 

Sağlıkla gelsin kuzun⚘⚘⚘

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 276 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mervece (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,287 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 237 göst.

Kategoriler

1,436,253 soru

23,618,581 cevap

306,702 kullanıcı

...