0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (657 puan) tarafından
Ve tabi sağlıklı bir şekilde doğum ettiniz mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim yavaş yükseldi ama sonu hüsran malesef
tarafından
E nabız dan baksam bulurum 2019 saydı tek tek hatırlamam mümkün değil
tarafından
Hmm hatırladım seni sen farklı yerlerde yaptırmıştım dimi. Aynı hastanede yaptır 2 gün sonra bida
(23 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm
(657 puan) tarafından
Sağol cnm
(0 puan) tarafından
Kızlar benimde pazartesi yaptırdığım ilk değer 254.81 di doktor keseyi göremedi değerin kaç olduğunu bilmiyoduk. Dün tekrar yaptırdım 1 günde 69.9 artmış 323.9 olmuş. Cuma günü tekrar çağırdı değere bakmak için. Daha önce doğum yaptığım kendi doktoruma anlattım durumu yavaş yükselmiş dedi dış gebelik ihtimali var ama net konuşmak için erken dedi 2 gün sonra tekrar baktır dedi. Ben de korkuyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama dış gebelik çıkmaz umarım. Dua edin bana nolur.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim adetime 10 gün var ken 1.20 4 gün varken 3.52 3 gün varken 17.76 benim ki ilkte yavaş ilerliyordu adetim geçince hızlandı çok şükür suan da ama düşük tehlikem var hep yatıyorum 
(657 puan) tarafından
İnşallah bende öyle olurum ya
tarafından
İnsallah canım hayırlısı insallah adetine kaç gün var ve beta kaç suan
(657 puan) tarafından
Adetime 4 gün varken 33 du bugün yaptık 42 çıktı
tarafından
Adetin geçsin iki gün sonra da tekrar kan ver bakalım insallah sağlıklı gebeliktir canımmm  adetimin günü 194 falandı ama o akşam tekrar yaptırmak zorunda kaldım o zaman da 233 dü adetim geçti iki gün 1988 çıktı :)))
(657 puan) tarafından
İnşallah adet dönemiyle alakali birseudir
0 oy
tarafından
Beta değeri 48 saat içinde 2 katlamalı canim. 

Erken dönem ise normal ama adetnden süre geçtiği zaten katlıyor katliya gidiyor 
(657 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi İnsallah oledir ya aslinda pazar günü gidecektim kan vermeye ama pazartesiye aticam yada saliya
tarafından
Adet üzerinden 4 5 gün geçtiği canim . Geçti ise salı kadar bekle oyle yaptirm hayırlısı ise rabbim.nasjp.edecek zaten ⚘⚘
Benim bu 2. Gebeligim.erken anladım ben hamile.kaldigimi ilk test düşüktü adet tarihim.gecjnce yaptırdım. O zamn değer yükselmişti.  
Gönlünü ferah tut.  Ins sağlıkla nasip eder Rabbım
(657 puan) tarafından
Ya biliyor musun içime su serptin resmen umutlarim yeniden yeşerdi çok teşekkür ederim
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(45,022 puan) tarafından
Benim öle oldu ama sonu kimyasal gebelikle bitti:( ama çok şükür iki ay sonra yine hamile olduğumu ogrendm sağlıklı bı şekilde oğlumu kucağıma aldim
(657 puan) tarafından
Yaa çok sevindim rabbim eksikliklerini gostermesin
(45,022 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun❣️
0 oy
(259 puan) tarafından
Ilk gebeligim o sekildeydi canim. Yavas yavas artiyordu mesela 2 gunde 2 kati olmasi gerekirken 100 yada 200 artiyordu ve malesef bebegim gelisemedigi icin kurtaj oldum
(657 puan) tarafından
Himm peki adet öncesi mi yaptirdin test
(259 puan) tarafından
Tam hatirlamiyorm ama adetime vardi daha hissetmistim hamile oldugmu idrar testinde cikmisti arefe gunuydu ve icimden bi sicaklik akti gitti boyle bi baktm kanamam olmus 2 gunde bi kan veriyordum aZar azar artiyordu en sonunda kurtaj yaptilar iste. O senenin kurban bayramina aglayark girmistim yuzum hic gulmemisti. Hatirladim uzuldum yine ama suan 26 aylik ogluk var :) anlatmis bulundum affola
(657 puan) tarafından
Ya çok şükür rabbim evladını sana bagislasin insallah
0 oy
(648 puan) tarafından
İlkimde benimde yavaş yükselmişti ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi çok şükür sağlıklı gebelik geçiriyorum
(657 puan) tarafından
Ya hatırlıyor musun kaçtı ve kaç olmustu
(648 puan) tarafından
İlk 14 tü adetim 2 gün geçmişti. 2 gün sonra 17.90 olmuştu. Sonra yavaştan kahverengi şeklinde kanamam başlamıştı. Yasaklardı, araya haftasonu girmesiydi derken pazartesi günü tekrar hastaneye gidip baktırdığımda 2 ye düşmüştü. Zaten haftasonu kanamam çoğalmıştı. 2 günde bir 2 katı artış olması lazım zaten.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 245 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yeni. anne (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 372 göst.
0 oy
3 cevap 491 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.

Kategoriler