0 oy
88 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar oğlum 30 günlük bundan 5 gün önce tahlil yaptık sarılık değeri 10 çıktı şimdi bebeğimi uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor bı turlu uyandirmaktan yoruldum sık sık emziiryirum şimdi gigsumu tutmuyor mama vermeye çalıştım ama verene kadar öldüm uyuyor sürekli..naomam lazım doktorumuza attım tahlili yanıma gelmene gerek yok dedi şaşırdım kaldım iannki

7 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
10 çokta yüksek bir değer değil canım korkma bebeğin 1 aylık olmuş benim kızlarım daha 5 gunlukken 18-20 oluyordu değerleri muhtemelen benimkiler gibi uzayan sariligi var bebeğinin normal sariliga nazaran yavaş yavaş normale dönecek sen sık sık beslemeye devam et ve sakin ol benimkilerin sariligi atlatmasi tam 3 ay sürmüştü 
(116 puan) tarafından
Uyandiramiyroum ama bian gözlerini açıyor birdaha uyuyor
(2,039 puan) tarafından
Kaç saattir uyuyor ki kaşıkla yada biberonla ağzına damlat birkaç damla yutsa yeter ona
(116 puan) tarafından
Mama yedirmeye çalıştım canım anlık uyanıyor birdaha uyuyor
(2,039 puan) tarafından
Anlıyorum canım ben de kızımı bir defasında 6 saat uyandiramadim ama daha küçüktü benimki 2 haftalik filandi bir de benimki erken doğmuştu sariliktan bir defa hastane yatıp fototerapi almıştı 6 saat uyanmayinca hastaneye götürdük dalga geçer gibi hastaneye girince uyanmisti çok stres yapma sakin kalmaya çalış bezini aç ve altını ıslak mendille sil onun soğukluğu ayiltir onu
(116 puan) tarafından
Bezini açınca uyandı canım o esnada emzirmeyi başardım çok şükür
-Reklam-
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Topuklarina vur canım hiç mi uyanmıyor ? 
0 oy
tarafından

• Canım benim önce sabırlı ol uzayan sarılık olmuş 
  • Bol bol emzir süt yoksa mama takviyesi yap eşin yada yanında kim varsa bebeğin ayak topuğunu sık uyumasın göğüste 
  • Evin sıcaksa 2 3 güne bir yıka 
  • Dışkısını takip et sarılık idrar ve dışkıdan atar haberin olsun
Gözlerindrki sarılık en son gidecek 

10 yüksek değil ama takipte ol 

(116 puan) tarafından
Sürekli emziiryirum canım,idrra ve diskisida iyi sürekli yapar doldurur ama uyanmiyor şuan zorla mama icirdim uykulu uykulu endiselendim yalan değil ama bu durumda napmam lazım inan bilmiyorum
0 oy
(695 puan) tarafından
Bebegim sarlk olmamisti blmiyorm o konuyu ama hemsire topugunu we burnunu skarak uyandr mutlaka diyordu zorla uyaniyordu
0 oy
(701 puan) tarafından
Ben topugunu cimcikliyordum gidiklar gibi yapiyodum yanlarını memeyi aciyodum kokusunu alınca emmeye başlıyodu korkma mama falan verme çok fazla ki emzirdikce sütun gelsin bol bol . Yani doktor ver dediyse de doktor doğrusunu bilir orda yanlış anlaşılma olmasın hani . Bana 12 saatte bir ölçek yazmıştı kağıda o zaman oğlum 5 gunlukdu 13 du sarılığı. 18 den sonra yatış veriyorlar. 
0 oy
tarafından
Sarılık uyku yapıyor malesef burnunu sık uyanır.. emzir sürekli ışık altında tut hep geçer inşallah benim kızımda 15 olmuştu öyle geçirdik.. hastabye yatirmsadm çünkü kollarını mahvettiler 
(116 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum canım bizimki ilk 14 du 4 gün önce tahlil yapıldı 10 çıktı 15 gün sonra yine tahlil verecez
tarafından
Inşallah düzelir canım geçmiş olsun
(116 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Emziriyosan sütün varsa mama işine hiç bulaşma canım bebek rahata alışır memeni bırakır ve artık sarılığı geçmiş bence bebekler sürekli uyur zaten kendisi uyandıkça emzir 2-3 saatte bir uyancaktır
(116 puan) tarafından
Bu sefer o uyanamzsa sen uyandır diolar kan şekeri düşer diyorlar korkuyorm canım :((
(4,139 puan) tarafından
Uyuduğunda kaç saat uyuyor kuzum
(116 puan) tarafından
Ya gunduzleri 1 1 buuck saat uyuyor uyanıyor gündüz skıntı yok akşam biraz uykuya meyilli uyandiramiyroum
(4,139 puan) tarafından
Bence gayet iyi canım benim de tam bir aylık şu an öyle 10.30 da emzirdim uyuttum yarım saat önce kalktı bidaha bende önceden zorla uyandırıyodum baktım sarılığı geçti bıraktım artık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,139 puan) tarafından soruldu

403,679 soru

12,094,172 cevap

36,389 kullanıcı

...