0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından

9 aylık bebek için ne gibi aktiviteler yapılır çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim şuan hafızasına en iyi ne yerleşir netten baktim birde size sormak istedim biseyler öğretmeye çalışıyorum şuan pek hevesi yok sadece al beni dolaştır der gibi ;)

1 cevap

0 oy
(702 puan) tarafından
Valla ben hep yürütmeyi ogretiyodum yürüteçde gezerken saklambaç oynardık. Parmaklarını tutar sayı sayardim. Güldürmeye çalışırdım :)) sonra ilerde onla neler yapacağımızı anlatırdım . Yürüyüşe çıkarken hayvalari kuşları kedileri köpekleri ogretirdim. İstersen eğitici kitaplarini alabilirsin adım adım diye bir şey var adını hatırlamıyorum sadece adım adım diye seri. Ama benim maddi durumum iyi değildi o yüzden alamadım . Hayvalari sesleri ogretmek çok eğlenceli geliyodu bana. Yedirdigim meyveleri sebzeleri gösterirdim söylerdim adlarını. Rengarenk kasiklar alırdım ona dört tane emzik vardı renkleri farklı şekli aynıydı dikkatini çeksin diye . Bide koordinasyon oyunu vardı minik boy . Eğitici masalcı tırtıl diye oyuncak vardı biri vermişti şarkılar söylüyordu ya çok güzel günler geçirmişiz sayende o günlere döndüm:))
(702 puan) tarafından
Çok şey yapmisimdir aklıma şuan gelmiyor ama bazısı yazı tahtası alıp alfabe bile öğretiyor minnacık bebeklere
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde -anne- (14,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,496,190 soru

24,441,437 cevap

353,314 kullanıcı