0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Rüyamda bir tarladayim ve bir sürü tanımadığım insanla bir şeyler topluyorum sonra sözde nişanlım geliyor yanıma gerçekte tanımıyorum kimse ama rüyada nişanlım. Ardından da sarı bir kadın geliyor bu kadın kavga için gelmiş gibi bu nişanlım olacak kişi o kadınin bir şeyler söylemesinden korkar gibi apar topar kadını alıp götürüyor. Sonra bir anda bir evdeyiz. Nişanlım olacak kişinin babası anne falan var kız kardeşi eve bir kutu geliyor ben açıyorum bir mektup ve bir ip. Mektubu okuyorum kendini asmış ama sadece mektupta yazmış kendini asacağıni bende o eve sözde eşya beğenmek için gitmiştim katoglardan koltuk bakıyordum onun kız kardeşi ile. Bu ne demek ben gördüğüm hiç kimseyi tanımıyorum sadece perde beğendiğimi hatırlıyorum lacivert çizgili fon perde beğenmiştim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah hayırlara yorsun senın orta yaşlı 40 yaşlarında gizli bir düşmanın olabilir canım ara bozan seni kıskanan üstünde baskı yapacak biri. Hanene girip cıkana dikkat et cocukların varsa oku üfle fazla nazar olmasınlar. Allah hayır etsin 
tarafından
40 yaşlarında kadın mı erkek mi canım
tarafından
Bilmem ki canım kadının düşmanı kadındır genelde
-Reklam-
0 oy
(14,700 puan) tarafından
Hayır olsun canım rüyalar tersine çıkar derler
tarafından
Gördüğüm bazı rüyalar sabah ezanından önce görüyorum

İlgili sorular

0 oy