kaynanamdan iki mahalle uzaktaym hergün gidiyorum eşim açıkceza evine girdi ekimi bekliyoruz bugün diyo oğlumun 500tl faturası gelmiş ödiyicem gelip yanımda kalıp altmdaki evde oturmn sartıyla ailem o evde oturmama izin vermiyo dedim annen ödesin o zmn faturayı dedi ben ödüyosam sana karısmya hakkı yok dedim oğlunun faturasını annem niye ödiyicek öyle saçmalıkmı olur asla o eve tasınmam yanında kalmam dedim git oğluna emrinde kalıcak birini al oğlun oturdumuz evin kirasını ödiyemicekse doğucak kızınada bakamaz ona ben bakarm dedi o zmn evimin kirasınıda öde dedim ahır gibi evde oturmam babamn bana verdiği lüks daire var oglun gelicekse annemn yanına tasınırız dairemde otırurz dedim ben yanında kalmam bu evdede oturmam kızının oturduğu eve bak oğlunu koymak istediğin yere bak kalktm babamlara geldm akşam arıyo niye habersz gittin dedim beni takmıyanı kıymet vermiyeni bende dinlemem ne zmn adam akıllı bi ev buldunuz gelir bakarm kafama yatarsa tasırsınız dedim oğlun çıkana kdr babamda kalıcam ev bulup onayımı alırsanız gelir evimi taşır otururum kaynanamın damadı dedi sana ev beyendiremiyoruz döndüm yüksek sesle dedim sen hangi hakla karısıyosun aylardr ailen size ev alıcak hala bekliyosunuz karın hergün küsüp komsuya gidiyo git ailene sözünü geçir bana karışmaya hakkın yok dedim