0 oy
825 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından
kaynanamdan iki mahalle uzaktaym hergün gidiyorum eşim açıkceza evine girdi ekimi bekliyoruz bugün diyo oğlumun 500tl faturası gelmiş ödiyicem gelip yanımda kalıp altmdaki evde oturmn sartıyla ailem o evde oturmama izin vermiyo dedim annen ödesin o zmn faturayı dedi ben ödüyosam sana karısmya hakkı yok dedim oğlunun faturasını annem niye ödiyicek öyle saçmalıkmı olur asla o eve tasınmam yanında kalmam dedim git oğluna emrinde kalıcak birini al oğlun oturdumuz evin kirasını ödiyemicekse doğucak kızınada bakamaz ona ben bakarm dedi o zmn evimin kirasınıda öde dedim ahır gibi evde oturmam babamn bana verdiği lüks daire var oglun gelicekse annemn yanına tasınırız dairemde otırurz dedim ben yanında kalmam bu evdede oturmam kızının oturduğu eve bak oğlunu koymak istediğin yere bak kalktm babamlara geldm akşam arıyo niye habersz gittin dedim beni takmıyanı kıymet vermiyeni bende dinlemem ne zmn adam akıllı bi ev buldunuz gelir bakarm kafama yatarsa tasırsınız dedim oğlun çıkana kdr babamda kalıcam ev bulup onayımı alırsanız gelir evimi taşır otururum kaynanamın damadı dedi sana ev beyendiremiyoruz döndüm yüksek sesle dedim sen hangi hakla karısıyosun aylardr ailen size ev alıcak hala bekliyosunuz karın hergün küsüp komsuya gidiyo git ailene sözünü geçir bana karışmaya hakkın yok dedim 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,024 puan) tarafından
İyi demissin
-Reklam-
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Güzel laf sokmuşsun. Haklısın  çok canını sıkma 
(126 puan) tarafından
Dedim yanında ki ev herseyi var 300tl kirası var yakınına gelmemi istiyosan git o evi tut gelirim yoksa git oğluna 40yas birini al emrinde çalıştır sanada oğlunada itaat etsin dedim babama geldm ailem dedi iyi yapmıssın ne dedilerse kabul ettin şimdi köle yerine koymak istiyolar
(2,630 puan) tarafından
Doğrusun canım güzel patlamışsın. Iyi söylemişsin. Ben olsam diyemezdim. Helal olsun sana
(126 puan) tarafından
Bende 11aydr ne dedilerse sustum emirlernden çıkmadım baktm artk ***** yerine koymaya başladılar dişimi çıkardım hadlerini bildirdim eşim aradı ona patladm bagırarak anlatıyom diyo yeter kulagım patlicak içini dökmüssün bekle çıkayım yenişehirde dairede ev tutucam hepsinin inadına yapmazsan sittin sene burda kalırım dedim diyo buraya girdim yine karı dırdırından kurtulamıyom
0 oy
(271 puan) tarafından
Allah yar ve yardimcin olsun cnm nie taşınmanı istiyor ki
(271 puan) tarafından
Kendi insin orda kalsn  sen git onun evine
(126 puan) tarafından
Kız onun evi iki oda ztn birinde oyla kayınpederim uyuyo birinde annesiyle ortanca kaynım kızları için elinden geleni yapar oğullarına gelince kılını kıpırdatmaz eşleri hizmetçisi olsun ister
(271 puan) tarafından
Rüyasında görür anca
(126 puan) tarafından
Aynen üniversite mezunu evin tek kızını almış babasının lüks evinden kendi tek odalı evinde hizmetçi yapmak istiyo yok öyle yağma
(271 puan) tarafından
Aynen cnm boşver sen
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Iyi demissin helal olsun sana
(1,083 puan) tarafından
Mustahak olmus agzina saglik
(126 puan) tarafından
Bide en sonda pısırık damadı sanada ev beyendiremiyoz dedi delrdm birden bagırdım git önce ailene laf gecir evini alsnlar hergün karın küsüp gitmesn dedim sustu yernde
(1,083 puan) tarafından
Ohhhh valla helal kiz sana
(126 puan) tarafından
Canım hatayı basta yaptm daha nişanlıyken yatak odamı koltuk takımımı letgodan aldm camasırımı ikinci el aldılar tek taşlı ocak aldılar hersye tm dedim huzurum olsun yeter ailem ne kdr olmaz desede bozulma noktasına geldi herkesin içinde kabul ediyorum dedim altnlarmı habersz sattılar düğün takılarını vermediler sesimi etmedim kıymet verdim bütün sülaleleri böyle gelini nerden aldnz diyolar kafaları büyüyor du şimdi oğulları içeri girdi yanımda olup destek vericeklerine bi ay kalmş doğumuna yanında olalım diceklerine gel altmda otur akşamları in uyu diyo dedim bugüne kdr sustum insan yerine koydum bu kadarı fazla artk
0 oy
(143,887 puan) tarafından
Oooff cok iyi laf sokmussun oh olsun 
(126 puan) tarafından
Eşim normalde yemekten sonra arardı beni en son saat 2de aradı hala aramadı beni herhalde kız kardesini aramış anlatmışlar gittiğimi bana dedi erkek kardesm yarın bırakıcak seni öyle tartıştıktan sonra duramadım görümcemde kalktm geldim tribe girmiştir orda
0 oy
tarafından
oncelikle esini Allah kurtarsın canim

hepsine iyi cevap vermissin cok afedersinde yorumları okudum sanki gece ystiya kopegini kulubeye koyuyo yanimda yan derken onun butun islerini gorcen iste ondan çağırıyor yanina 
(126 puan) tarafından
Yok canm mardin yenişehir garibime farknda olmadan bagırarak anlattm herseyi diyo yanmdaki adam bile anladı sayende al ayıcıgını bagır Çağır kulagımı patlattın dedi
tarafından
boşver oda cikinca akilli olsun sabirda bi yere kadar
(126 puan) tarafından
İznin son gecesi tlfona dalmştı uyudum sandı tlfonu kapattı başımda konuşmaya başladı burdan bi çıkiyim sana kızımıza neler yasatıcam seni çok üzüyorum sinirlenince seni kaybetmekten köpek gibi korkuyorum filan agladı basımda uyanmadm aglamamak için normalde hiç duygularını anlatmaz içim cız etti bazen içime koyasım geliyo bazen sıkıp fırlatasım geliyo
tarafından
bazen cenneti bazen cehennemi yasatiyor demekki sana insallah hep cenneti yasarsin
(126 puan) tarafından
Aynn ama allah var bugüne kdr ne yaptysam benmde hatalrm cocukluklarm oldu hiç sesini yükseltmez bagırmaz hep alttan alır ben sinirle gitiğimde o espiriyle gelir ben yükseldikçe diyo kim yapmıştı anamı evlendim karı dırdırı benim neyimeydi
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmışsın yüz verdikçe tepemize çıkıyor böyle arsizlar
(126 puan) tarafından
İlk başlarda çok iyiydi kaynanam evine giderdm iki bardak yıkardm bırak ben yaparm diyodu heryerde övüyodu bizi zora sokmadı bi dedimi iki etmiyo diye şimdi oğlu içeri girdi diye kafasnda neler kurmuş iş yapıcak kimsesi kalmadı bunu alıyım emrime dedi
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Helal sana kiz
(126 puan) tarafından
Çok sonradan aklm basıma geldi onlar için ailemi karsıma aldm şimdi yalnz kaldm diye dur oğlumuz çıkmadan himayemize girsin dedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 870 göst.
0 oy
9 cevap 491 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bitter (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 538 göst.
12 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 563 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,706 soru

23,654,342 cevap

308,652 kullanıcı

...