Merhabalar kızlar.
Anne olduktan sonra hepimizin hayatı ne kadar çok değişti değil mi? Özellikle doğumdan önce çalışan annelerin. Ne kadar çok sosyal hayatımız varmış bizim. Peki ya eşlerimizin hayatı neden hiç değişmiyor? Misal benim eşim. Çevresi çok geniştir, çok sosyaldir. Ben anne olduysam o da baba oldu ama sosyal hayatı hiç kısıtlanmadı MaşaAllah. Şu covid illetinden zaten ne dışarı çıkabiliyoruz ne birine gidebiliyoruz. Geçenlerde bir covid tehlikesi atlattık da, annem babam pozitif oldu, duymadığım laf kalmadı. Senin 2 aylık bebeğin var da şöyle de böyle de. Sanki sadece benim bebeğim. Hayatımdaki tek hareketlilik Yaprak Dökümü izlemek. İnanın onu izlemeye başladım işte çocuk uyur da iş yapmazsam izliyorum. Ücretli izni bittikten sonra hemen çalışmaya başlayan anneleri şimdi daha iyi anlıyorum. Neden çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmezler derdim kendi kendime. Kınamışım. Kınadığın başına gelirmiş işte. Evden çıkıp, sosyalliğini yaşayıp mutlu mutlu evine dönen bir eşin varsa ve sen hiçbir yere çıkamayıp yerine çakılıp kalmışsan çareyi tabi işe başlamakta bulursun. Allah'ım ne kadar dertli imişim. Kusuruma bakmayın kızlar
Postu Okumadım ama iyiki kadın olarak geldim dünyaya içimde insan üretmek. Onu eğitmek buyutmek eşsiz bir şey bence. Sadece çocuk için değil her anlamda. Kadin zekidir kadın hayattır kadın can suyu herşeydir. Erkekleri yöneten erkeklerle baş edebilen mucize bir akli var kadının.
Yaprak dökümüde bitiyor az kaldı ozaman ne yapacaksın
Bende aynı dertliydim eşim dışarı çıkınca bende devamlı taciz aramaları yapıp çocuk hasta ben hastayım yok öyle yok böyle diyip rahatsız ettim bir kaç kere telefonunu bile kapadı karakola gidip kayıp başvurusunda bulundum sonra tövbe etti işten eve evden işe diyorum ona iş yerindeki sosyallik bile yeter sana ben ne yapayım sen çocuklara bakarsan işten erken çıktığında 5 dk markete çıkıyorum al sana sosyallik ki ben doğurana kadar ohoooo evlenmeden önce hele amann eve girdigim yoktu uyumadan uyumaya otel gibi... Evlenince eşimle gezmeye başladık ama arkadaş sayımız azaldı çünkü benimkileri o onunkileri ben sevmedim sonra bir baktık ikimizinde toplasan 2 3 dostu kalmış elinde... E iş güç hengamesinde onlarda ayda yılda bir denk gelirsek oturuyoruz... yani tüm sosyallik yazın park kışın avm 26 aylık oldu büyük oğlum e birde 2 aylık var şimdi o da olmuyor o yüzden gelsin evde çocuk baksın benim gibi
1,491,346 soru
24,370,455 cevap
347,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın