0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya 8 aylık yemiyoor sadece meyveee muhallebi yapıyorum yok sebze yapıyorum yok kafasını çeviriyor diliyle atıyor meyveyi güzel yiyor ama diğer hiçbir şeyi yemiyor ya siz nasıl yedirdiniz neler yaptınız lütfen söyleyin yesin diye kendimi paralıyorum ama yok yemiyor lütfen bir akıl verin 

16 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Hiç bişey yapmadim yemediğini zorlamadim  su ab 9.5 aylik yiyor masallah herseyi
tarafından
Benimki sadece meyve başka hiçbir şey yemiyor kahvaltıyı bile yemiyor ne yapsam yemiyor
(7,654 puan) tarafından
Zorlama canım benim ki de öyleydi yiyor artik
tarafından
Kendi kendine mi yemeye başladı canım
(7,654 puan) tarafından
Ben yediriyorum canım küçük lokmalar koyuyorum kendide yiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallahi ben zorlamiyorum fazla canim ama benimki sebzeyi daha çok sever maşallah 
tarafından
Benimki hiççç hiç sevmiyor çorba falan yapıyorum yok yemiyor
tarafından
İnşallah yer canım zamanla
0 oy
(7,674 puan) tarafından
Valla şans galiba canım bi de benim kız Boğa burcu olunca maşallah götürüyor  :))
tarafından
Kızz benimki de boğa Burcu bak ekşi elma bile yer ama sebze ve diğerlerini yemez
(7,674 puan) tarafından
Allah Allah bak sen şu sıpaya bizimki de arada seçer ama genelde yer .
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Valla benımkıde yemıyo 8 aylık. Gecen bırı post acmıstı 2 yumurta fazla mı gelır dıye. Sasırdım. Benımkı ceyregı bıle bıtıremıyo ya. Ama cok fazla emıyo. Acıksın dıye emzırmeye bıraz ara verıyorum gelıp kucagıma kendısı acıyo memeyı. 
tarafından
Ben sırf yesin diye 2.5 saat emzirmedim yine yemediii
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Yedirmiyorum iyice acıkıyor sonra da oynayarak kaşığı eline veriyorum önce bana yediriyor sonra ben veriyorum oyun yapıyoruz parmağını yemeğe sokmasına izin veriyorum yalıyor onu sonra kaşıkla ağzına koyuyorum çok güzelmiş diye sıkılmayacağı şeyler yapmam gerekiyor sürekli şebeklik yoksa ağzını açmıyor 
tarafından
Bende güldürmeye çalışıyorum oyuncaklarıyla oynatıyorum ama yok yemiyor
0 oy
tarafından
Zorladikca tiskinir hiç yemez biraz kendi haline bırak 

Mesela elmayı seviyosa içine çok az patates hasla koy yavaş yavaş alıştır 

Benim oğlum da sebze çorbası sevmiyodu şuan yavaş yavaş alisti 
tarafından
Armut haşlıyorum havuçlu onu yiyor mesela sırf armut var diye
tarafından
Armut niye hasliyosun rendele havucu haşla yeterli. Yapma tekniklerine bağlı da olabilir yememesi. Biraz netten bak istersen cnm ☺️
tarafından
Ordan bakıyorum canım işte armutu öyle seviyor bende en azından yanında bir şeyler olsun diyorum
tarafından
Anladım cnm
0 oy
(122,430 puan) tarafından
isin puf noktasi kafayi cevirdimi yedirmiycen az bekle yarim saat 40 dk snr yiyo
tarafından
Yemiyor yesin diye 2.5 saat emzirmedim yine yemedi
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Zorlama canim daha küçükmüş zamanla alışır emziriyomusun
tarafından
Emziriyorum canım
(14,429 puan) tarafından
Yetiyo demekki alışacak merak etme kuzum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Benim öyle bir sorunum yok ama kendileri yiyince aha güzel yiyorlar, parmak besin denedin mi 
tarafından
Denedim eline bir şey deydi mi ağzına götürmüyor
0 oy
(693 puan) tarafından

Bende yemek istemediği zaman hiç zorlamıyordum canım ama reklam acıyorum ona bakarak yiyor hep öyle yedıruyorum çareyi reklamda buldum:D

tarafından
Bende mi yapsam acaba öyle
(693 puan) tarafından
Bilmemek kuzum zararlı ama başka çare yok ik beş dk birşey olmaz zaten izliyorlar böylede bi dene belki hoşuna gider rahatngedırrsın yada çizi film faln
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Kız daha 8 aylık ne yicek sadece meyve yer tabii ki de yemeklerden birer kaşık versen bile yeter de artar bi de kilosu kaç ona göre de yeterince yiyordur
tarafından
Canım anne sütü alıyo sadece 11 kilo kız istiyorum ki sebze vitaminlerini de alsın ama yok
(4,041 puan) tarafından
Sebzeyi benim oğlan da yemedi bulgur sevdi bulgurun pirincin içinde kamufle edip yediriyorum şimdi iki yaşında sebze yemeği dışında herşeyi yer sebze yemeğini de kakaliyorum bir şekilde sen yemeği önüne koy sadece  yesin diye bekleme başında hemen ağzını silme dökülmeleri toplama yemekle oynaması lazkm
0 oy
tarafından
Ilk tadimi meyveyle mi basladin
tarafından
Pes etme surekli teklif et ama zorlama meyveyi de mesela yemek yedikten sonra ödül gibi ver oyle alistirmaya calis hicbisey yemeyecegine meyve yesin diye dusunme meyve istahini kapatir sebzelerden alacagi vitamin meyveden daha cok. Sevecegi seyleri bul. Surekli yeni seyler tattir illa ki hepsini reddedecek degil sevecegi seyler cikar muhakkak. Sebzeleri rendeleyip koftesini yapabilirsin ben bazen kabaklari yuvarlak dograyip kizartip ustune yogurt dokuyorum onune veriyorum kendisi yiyo her yeri batiyo ama olsun temizliyorum kendi yedigi zaman daha cok hosuna gidiyo
tarafından
Öyle yapayım bende canım tekrar kendi yemeye çalışsın çokkk teşekkür ederiiimm
tarafından
Bazi donemlerde ne yaparsan yap yemiyolae canm dis donemi atak dönemi vs sıkma canini yer elbet 9 aylik olunca duzene giriyo genelde senin de az kalmis zaten. Eger emziriyosan 9 aylik olana kadar once emzir bi kac saat sonra ek gida ver ama 9 aylik olunca mesela sabah uyandi ya ilk kahvalti ver sonrasinda emzir ya da mama ver. Oglen uykusundan uyandi ilk yemek sonra emzir ya da mama ver bu sekilde onceligi yemege ver sonra anne sutu ya da mama ver ama suan onceligin anne sütü ya da mama olmali sonra ek gida
tarafından
Nasıl yapıyorum canım biliyor musun sabah uyanıyor ya yumurta sarısı ve labne veya lor peynir hazırlıyorum belki bir yarım kaşık yiyordur öğlen de meyve püresi yapıyorum sade yiyor yoğurtla yaptığım da yemiyor akşam da sebze haşlarım veya kendi yediklerimizden veririm ama onu da bir kaşık sadece aralarda emziriyorum hep
tarafından
Tamam canm olmasi gereken gibi yapiyosun illa bizim gibi bir kase corba icecek hali yok mideleri kucucuk zaten demek ki doyuyo ama ben genelde meyveyi öğün olarak yapmiyorum mesela kahvalti yapti ya pesine hemen meyve veriyorum bi de cesitlendirebilirsin belki haslanmis yumurtayi sevmiyodur ben mesela bazen kahvaltida yarim sogani kup kup dogruyorm pisince yarim kapya biber dogruyorum 1 kasik peynir alti suyu koyuyorm ya da yogurt suyu da olur kimyon ve tuz koyuyorum ustune yumurta kiriyorum ekmek iciyle yediriyorum. Pesinden mandalina yediriyorum. Oglen uykusundan snra genelde corba iciriyorum tavuksuyu corbasini cok seviyo onu deneyebilirsin pesinden yine mandalina yediriyorum. Aksam biz ne yiyosak az az ona da yediriyorum makarna falan yediriyorum gece uykusuna yatiriyorum bazen 11-12 arasi uyanik oluyo eger uyanirsa armutlu irmikli muhallebi yapip yediriyorm uyanmazsa sabaha kadar emiyo zaten
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Zorlama canım benim oğlum da 9 aylıkken başladı bende çok üzülmüştüm teklif et yemek istemezse hiç üstüne gitme 
tarafından
Bir süre öyle yapayım o zaman
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Zor olsa da az birşey yiyor ☹️
tarafından
Benimki verdiğim yemeğin belki çeyreğinin çeyreğini yiyorr
(14,636 puan) tarafından
Dönemseldir kuzum ya zorlama
0 oy
(2,014 puan) tarafından
9,5 aylığız tarhana çorbası ve meyve püresi dışında herşeyi tükürüyor bende delircem 
tarafından
Benimki onu da içmiyor keşkee içse
0 oy
(3,419 puan) tarafından
15 aylık zorrrrr ömrüm bitti artık 10 dk cizki film açıp çorba icirigorum 10 dk da akşam aciyorum öle içiyor çorba 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 204 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 402 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.