0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından

image

evimin yeni uyesi luna:)) Bugün sahiplendim bu miniği insana o kadar iyi geliyorlarki dünde kus ve balik almistim 2 baligimdan birisi sabah ölmüs maalesef:(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok tatlı masum kiyamam
-Reklam-
0 oy
(4,178 puan) tarafından

Yaa bizim önceden sahiplendiğimiz kedinizin ismi de Küba ydi ama bizim ki kar gibi beyazdı Van kendisiydi:angel:

0 oy
tarafından

Ya nasıl tatlı. <3 Tebrik ediyorum seni.

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Allahim cok seviyom ya kedileri :D bitane bulsam hemen alacam eve
(3,102 puan) tarafından
Kuzu sahibinden de buldum ben ordan ulasip sahiplendim sans eseride dibimdeymis kadin sende bak istersen sahibindene sahiplendiren cok orda
(22,067 puan) tarafından
Yaa cideenmi bakicam canim smdi :d bide egitimlimi senin kedi mesela cisini falan yerlere yapmiyo demi
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Kız o vurdumsuymaz kocan çocuklara daha tam anlamıyla bakıp ilgilenmiyordu Allah sevabını kabul etsin bacım tabi ama çocuklarınla zaten tek basına ilgileniyorsun eksikleri vs oluyordu diye hatırlıyorum 
(3,102 puan) tarafından
Kuzu kusun baliklarin kedinin ihtiyaclarini hep dogum paramla aldim zaten onlarla ilgilenmesinde goriyim mecbur ilgilencek
(4,383 puan) tarafından
Kız çocukla ilgilenmeyen eksiğini almayan eve eşya almayan adam doğum paranla aldın diye kuşa kediye alır mı mama falan Allah hayrını kabul etsin güzel kalbine göre versin hanenden senin için bereketi eksik etmesin insallah ne diyim ❤️
(3,102 puan) tarafından
Yok kuzum ben gerekirse yemem yediririm soz konusu bir cansa Allah izin verirse elimden geleni yaparim cocuklarimdada oldugu gibi insallah
(4,383 puan) tarafından
Yaa güzel kalbine sağlık ❤️
0 oy
(435 puan) tarafından
Hanenize hayırlar getirsin, tüyleri kadar ömrü olsun inşallah. 

Ama kuşa ve balığa dikkat edin :)
(3,102 puan) tarafından
Baliga cok dikkatli bakiyorda kusla oynamaya basladi
(435 puan) tarafından
Yan yana getirmemeye çalışın. Kedi bir pati atsa kuş ölür yani kuşların canı ne ki bir lokma. Kedi kuşla oyun oynamaz. Onu av olarak görür
0 oy
tarafından
Allah seni ya bende tekrar hamilesin ultrason resmi attım sandım :D
(3,102 puan) tarafından
Kiz aman Allah olmayana versin:D
tarafından
Amin inşallah:)
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Hosgelmis eve :)

İlgili sorular

0 oy