Bu postu kelebek için açıyorum altına tek tek yazıp puan kassın diye :D azcık sevinsin garibim puanı gitti diye çok mutsuz :D kıyamıyorum Napim bende böyle melek kalpliyim :p
HEPINIZI ANANAS GIBI GORUYORUM :D
I love youuuuu :D
Sen cok giciksin :D
Kullancam bunu sagol canim :D sistem atmazsa beni iyi
Hakikaten melek ama seytandan :D
Gelsin pointler :D
Ne yazsaaaaaaammmm :D harbiden iyi oldu bu ya kolayima geldi smdi :D
Bir varmisss bir yokmusss bir duygu varmis cok tatlismis gicik eder snra kiyamazmissss kelebek cok sevinirmis :D bogmaktan vazgecmisss
Hahh ilk okul anilarimi anlatcam sana :D
Hulalop halka varya belde cevrilen anaokulunda cok manyak oynardm onla bana gicik cocuk vardi aynis en gibi ven halkayi cevirirken bi cekti yuz ustu kapaklandim yere baska bi cocugun oynadigi kamyonu aldigim gibi bunun kafada kirmistim :D
Sonra aileler cagirildi cocugun kafa cizildi kanadi falan :D ben daha ohhhh cekiyom bebeye babam bana sus cekiyo :D
Neyse bi yaz gunu bahceye domates toplamaya gittik annemlerle cok sirin bi koyde buyudum ben annemler calsirken su getirmeye gttim pinara gelirken dereye dustun plastik pembe bardagim vardi o akintida gitti bende gidiyodum babam yetisti kurtardi ben daha bardagm diye agliyom :D
Ayyyyy dertlendim neler yasamisim ceviz agacina saklanmaya ciktim uyuya kalip dusmustum :D
Oglumda uyudu canim skılıyo ya :D sizde anlatinsanaa
Suratima basket topu yemistim 6. Sinifta :/ tum okul gulmustu be
Çok uğraştın kelebekle :D topladı nile puanı :D
Kizlar bu sayfa olmasa napicaksnz yaaaa can skntisindann patlardkkkk ellaam :)))
Benim diz kapagim doner kucuklukten veri bi kere okulun onu buz olmus ben kaydim dustum diz kapagim yana kaydi kalkamadim canim aciyo duzelmedi oyle kaldim agliyorum ogretmeni cagirdilar babami aramislardi hastanede duzelttiler ay suan bile hissettm o aciyi dizimde sivi fazlaymis yaslaninca kireclenmicem :D
Hep benden bekliyonuz valla iyiki bi puan yapiyim dedm topa tuttunuz :D ama vazcaymam
Decavit vitaminden nefret ediyorum midem kalkti yine
1,436,981 soru
23,628,362 cevap
307,187 kullanıcı