0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kizlar 8 aylk kizim war besigi ytak odamdaydi besigi cocuk odasina cikarmak istedik esim cikardi dün ama besigin ayagni kirdi 5 ayagi wardi 4 kenarnda bide ortasnda biri krilnca esm 4 kenara takti ortayi bos  birakti eltmdee besik çöker orta ayak onemli dedi sizce çökermi ya ne yapmaliyim sizce ortaya ayak sartmi acabasizin bebeklernizin besikleri nasl basina gelen warmi?

6 Cevaplar

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bana kalırsa da çöker
(105 puan) tarafından
Ama tahta nasl çokecekki sunta  anlamadm  ama ne yapsam onuda bilemedm
(1,555 puan) tarafından
Ahsapsa çökmez ozaman duruma göre bakarsiniz artık ben park besik sandim
(105 puan) tarafından
Yok canm sunta yani kalin ahsaplardan ytagnn altndada suntaymis adi o war bilemedm bnde eltm oyle dedi ama korktm bnde esim cok takmiyo bsey olmaz dior ama ne bliyim biraz korktm kirlsin istemem
(1,555 puan) tarafından
Nolur nolmaz bence marangoz dan parça kestirip koyun
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Benim ki park yatak ama sen yine de o ayağın yerine bi yükselti köy çünkü bebek yattikca illaki çöker zamanla
0 oy
(107 puan) tarafından
Benim ki dört ayaklı ama beşiğimin kendi hafif ham ahşap bi sıkıntı olsa ona göre yaparlardı ama senin ayak kısmı kırıldıysa taktir yada al tak vardır bi sebebi yaptıklarına göre zıplar bisey olur ortadan kırılır 
(105 puan) tarafından
Bizimki cok agir bi besik  bilmiyorm ya nasil yapablrm dsnyorm kirilan ayagi oyle koydm yinede ama tutarmi bilmiyorum
(107 puan) tarafından
Canım tutar benim sifonyerimin ayağı taşınırken kırıldı suntadan çıktı tamamen aldığımız yere götürdük 2 dk yapıştırdı vidaladı anlayan biri de yapar zor bisey değil
(105 puan) tarafından
Çokmez dmi vidaliydi bizimkide esim kirdi yanlslkla oylesine koydm bn vidalamadm emaneten duruyo altnda çkmez deglmi
(107 puan) tarafından
Canım yine de iyi bi yaptır sağlam olsun nolur nolmaz aklın kalmasın..
0 oy
(164,259 puan) tarafından
çöker tabi        
0 oy
(932 puan) tarafından
Önlem al canım. Büyüdükçe çoker şimdi idare etse bile
0 oy
tarafından
Ortasına bi destek köy bacım aklında kalmasın 
(105 puan) tarafından
Kirilan ayagi koydm  emaneten ama ne kdr destegi olur bilmiyorumkki aldgm yeri aradm smdi elmde warsa ayak weririm bi bkalm dedi yrn gderim esimle olmassa ne yapaym

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
6 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
30 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
5 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,547 soru

24,478,492 cevap

356,073 kullanıcı

...