Öncelikle buraya yazma nedenim gerceiten anlatacak artık kimsem kalmadı ailem biliyor ama hiç bana hak vermiyorlar arkamda duran yok iki senedir bu pislikle uğraşıyorum koca demiyorum çünkü kocalık yapmıyor bu pis videolar vs aldı başını gitti çığrından çıktı gece gündüz artık annem bizde kaldı odada korktu yatmaya dedi kocandan korkuyorum ee boyle bir adamla niye beni evli kalmama izin veriyorsunuz yeğenim eskiden gelir bizde kalırdı annesi korkuyor izlediği şeyler normal değil ya üvey anne kız kardeş babam abim vs böyle şeyler çocuğum sürekli hasta yine ateşi var ayağımız hastaneden çıkmıyor ben de farenjit oldum yatak döşek yatıyorum en son konuştuk bak senin yüzünden evin bereketi yok yüz milyar maaş alsak yetmez paranın da yok sağlığımız yok evin içinde pis pis dolaniyon cezasını biz cekiyoz işte gene başladı kg ver ya tm onun için değil sağlığım için diyetisyene yazıldım artık bende rahatsız olmaya başladım dedim bakalım şimdi neyi bahane edecek bir aydır gittim yirmi kg verdim eski halime döndüm yine karı koca ilişkimiz yok ben adamın üstüne zorla mı atlayim milletin kadınlarına gelince ağzının suyu akıyor onlardan da mı kötüyüm bilmiyorum gece karanliginda da almadı beni öldü bitti ailesini reddetti bunun için mi şimdi çocuğu aşağı indirdi ağlıyor diye arabaya koydu tlfn evde unutmuş bir bakrim son sayfada yine p.o izlemiş hem de yeni ya çocuk hasta çocuk hiç mi umrunda değil ya düzelmiyor artık anladım yok bu iş cidden çığrından çıktı yarın birgün eve de getirecek izleyen yapar da ki otel programı da indirmiş kendine günlük yerler aramış aileme söylüyorum görmezden gel ses etme umursama sen kendine çocuğuna bak fârzet ki dulsun kocan ölmüş tm da ben de kadının zoruma gidiyor yani bir gün bana seni seviyorum dememiş elimi tutmamış öldü syacakmisim bir yandan diyorum kardeşimin yanına gideyim annem oraya gitti İstanbul'a beş ay altı ay gelmiyim çocuğumla aklı başına gelsin