0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim ne zaman mutfağa girse hep batırıyor yapıyor ediyor toplamadan çıkıyor bugün pazar evdeydi yine kahvaltı hazırlamaya girdi patates kızartıcak lavabonun ici su dolu yağ sıçratarak kızartiyor bi iki bisey yıkamış tezgah köpük açıkçası dağınık çalışıyor hep arkasını ben topluyorum bu sabahta söylendim yine batirmissin diye sürekli aynı şeyi söylediğimden yaranamadigindan bi dünya laf küfür etti kavga ettik. Ama bende yoruluyorum sagolsin yapıyor tamam ama düzenli yapmıyor 2 küçük çocuk evin işi çamaşırı yemeği derken bıktım zaten gidecek bi yerleri de yok kapımı açan da yok anasından başka dört duvar arasında iş iş iş kafayı yicem artık. Düzenli yapsa temiz yapsa ne olur sanki.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
(3,819 puan) tarafından
Ne güzel içinden gelmiş yapmış 
tarafından
Birde temiz yapsa
(3,819 puan) tarafından
Kavga etmeden güzelce de canım sen suçlar şekilde dersen oda kavga çıkarır yaranamıyorum der
tarafından
Valla artık sürekli oldigi için bu durum güzel söyleyemiyorum:) cinlerim geliyor oyle görünce
(3,819 puan) tarafından
O zaman mutfağa sokma canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benimki keske yapsa da batirsa toplarim mutfagin yolunu bilmez
tarafından
Valla öyle olunca da mutfak batıyor kendin yap tertipli düzenli yap daha iyi
tarafından
Bazen insanin bisey yapasi gelmiyo esimin elinden gelse onunla paslaşırdım snra toplardm mutfagi
0 oy
tarafından
Benim eşimde çok batırır ama söylemem içinden gelimiş yapmış sonuçta. Tabi düzenli bıraksa daha güzel olur 
tarafından
İşte benim çenem durmuyor evde hiçbir işime yaramıyor yaptığı bir sobayı yakmak özel hayatım gezmem tozmam süsüm püsüm yok hep iş dikkat etse ne olacak oda
0 oy
(869 puan) tarafından

Yapmasa daha iyi diyorum bazen mısır patlatır tencereyi öyle bırakır bari su koy öyle kalsın içi ocagın üstü tuz içinde olur artık tuzu nasıl atıyorsa yumurta yapar tavayı lavaboya koyar temizi bize denk gelmez bide başak burcu 

tarafından
Bencede yapmasın memlekete gittim 3 aylığına geldiğimde ocağın üstü yağ katran bağlamış resmen telle anca çıktı hiç acıması yok kırk yılın başı bi iş yapıyorlar onu da düzgün yapmiyorlar
(869 puan) tarafından
Yapmasınlar daha iyi daha az yoruluyor insan
tarafından
Kesinlikle
(325 puan) tarafından
Bnmki de öyle ben başta güzelce söylerim ama o terslenir daha çok sinir olurum kavga çıkar bi kere de bişey deyince tamam dediğini duymadım hiç baştan seçerken adam seçmek gerek sonra böyle söylenip duruyoruz işte herkesin eşi yardım ediyor sanki bi onlar yardım ediyor arkadşmn eşi cam silip  bide eşine camın fotoğraf yolluyor olmuş mu diye
(869 puan) tarafından
Biz nerede hata yaptık
(325 puan) tarafından
Başta hata yaptık canm bnm ne yaparsan yap değişmez asla hatasını kabul etmez 10 yıllık evlyz bi kere özür dilediğini duymadım yani hiç mi hatası olmadı diyorum ya seçemedk artık nafile her yolu denedm tatlı dil ,gözdağı vermek hiç olmuyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yarin (82 puan) tarafından soruldu

411,508 soru

12,387,994 cevap

43,619 kullanıcı

Kategoriler

...