0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Kızlar tuvalet eğitimine başladım bugün 6.gün geceleri problem yk kalkıyor götürüyorum yapıyor.Gündüzleri ise yaklaşık 45 dk da bir götürmem gerekiyor yoksa altına bırakıyor bu güne kadar sadece iki kere kendi söyledi.İkinci söylediğinde gitmek istemedi ikna etmeye çalışırken bıraktı.45 dk az değil mi nasıl uzayacak süre tutamıyor desem gece de bırakırdı ama tutuyor gelince de uyanıyor.Bu arada 29 aylık kızım

4 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
6 gun olmus canim henuz boyle kacirmalari cok normal sen boyle devsm et elinde sonunda alisacak
(723 puan) tarafından
Kaçırmasında problem yk yeni alışıyor elbet kaçıracak ama 45 dk da bir tuvalete götürmek zor oluyor bazen gitmek de istemiyor süreyi uzatabilsek en azından birsz daha kolay olur
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklı canım  gün geçtikçe elbette uzar biraz daha sabret bakalım ayaklarını sıcak tutmaya çalış bu dönemde üşütürse daha fazla kaçırır birde tuvalete yaptığında küçük hediyeler verirsen daha hevesli oluyorlar 
(723 puan) tarafından
Dikkat ediyorum evimiz yerden ısıtmalı zaten bazen çorap da giydiriyorum bakalım mecbur sabredicem açtım artık yaşı da var tekrardan yapatamam zaten
(2,040 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişiyor kuzum benimki de 2 buçuk yaşında geçtik eğitime çişi 1 haftada öğrendi tutmayı büyüğünü 7 ayda anca çözdük sabırdan başka çözümü yok
(723 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben 10 dk da bir soruyodum çünkü söylemiyorlar  sonra oğlum tutmak dan enfeksiyon oldu o korkuyla asla altına kaçırmadı maşallah oyuna dalar biseye dalar söylemez öyle oğlum kaç kez altına kaçırdı bide kış günü soğuktan da kaçıra bilir patiklerini giydir mutlaka
(723 puan) tarafından
Kaç aylık alıştı mı sizin ki.Dikkat ediyorum ev yerden ısıtmalı arada çorap da giydiriyorum tuvalet eğitimine başlayınca ısıyı da yükselttim zaten.Süreyi uzatabilsek en azından rahatlardık 45 dk çok çabuk geliyor sürekli takip etmem gerek
tarafından
Tam 2,5 yaşın da öğrendi şuan 3e giricek maşallahı var uzun yola gittik yeni alısırken bez bağladım ama şükür hiç yapmadı soğuk olunca da bazen kaçıra biliyo yada çok su iciyolar ucuna geliyo öyle anlıyolar zamanla alışır ben alıştırma kilodu aldım LCW dan ufak kacirmalara çok işe yariyor o süreçte onu giydik bez olmadığını anlattım başta bilerek yaptı sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu tutmak dan sonra kendi tuvalete yapmak istedi kaka da biraz sıkıntı olabilir hala yasiyoruz yapmak istemiyo kabız oluyo devamlı
0 oy
tarafından
Kaç aydır uğraşıyorum pes ettim bigün iyi bi gün kötü kış geçsin açacam inşallah 
(723 puan) tarafından
Senin ki kaç aylık küçük mü başladın acaba

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses annesi. (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 420 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 100 göst.

413,782 soru

12,455,407 cevap

46,462 kullanıcı

Kategoriler

...