+1 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde (691 puan) tarafından
Kızlar ya bebeğim  soğuk almıştı doktor iburamin yazdı kullanınca iyi geliyor ama sonra dan çok huzursuz oluyor gaz çıkarıyor sürekli karnı ağrıyor gibi ayaklarını çekiyor 7.5 aylık anlamadım gitti ilaç mı yaramiuor acaba böyle başına gelen oldumu

7 Cevaplar

0 oy
(4,656 puan) tarafından
İburamin zero o mu ? 
(691 puan) tarafından
Evet canim
(4,656 puan) tarafından
Bebeğin küçük ayrıca soğuk algınlığı için değil o ilaç
(691 puan) tarafından
Valla çocuk doktoru yazdı kafama göre almadım ki
(4,656 puan) tarafından
Kuzum soğuk algınlığında ve enfeksiyon olan kişide ateş düşürücü özelliği var soğuk algınlığı bir ilaç değil ağrı kesici ve ateş düşürücü şurup bebeklerde kullanımı yasak 12 yaş altı özellikle 6 yaş üstü çocuklarda gözetim altında düşük dozlarda verilir bebeğin için pedifen yazdira bilirsin 6 ay sonrası için uygundur ayrıca doktor kafasına göre yazıyor istediğin arastirdigin ve çocuğuna iyi gelen ilaç varsa kendin söyleyip yazdirabilirsin yoksa onlar anlaşmalı oldukları ilaçları yazıyor ve para kazanıyorlar
(691 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım hiç arastirmadim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Kuzum 1 yaşından küçük bebeklere iburanin doktorlar tavsiye etmiyor genel de ya yani bizim aile hekimi ve normal çocuk doktorumuz tavsiye etmiyoruz dediler 
(691 puan) tarafından
Niye verdi ozmn bu doktor kıvranıyor yavrum resmen
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksn 
0 oy
(498 puan) tarafından
Canım o yüksek Bi ilac kızım 1.5 yaşındayken cay kaşığıyla ver demişti doktor çok işe yaradı bizde ama az vermen lazım 
0 oy
(8,007 puan) tarafından
Aynı ilaçtan üç dört gün önce oğlumu acile attık yan etki etti doktor hemen değiştirdi o ilacı size nasıl verdiler anlamıyorum bide yaşına bile girmemiş
(8,007 puan) tarafından
Aynen öyle bizede sağlık ocağındaki doktor vermişti artık doktorlara bile güven yok kime emanet edicez acaba biz canimizi
(691 puan) tarafından
Vallahi inanki hastaneye gitmeye korkuyorum yalnis birşey yapacaklar diye Allah'a havale ediyorum iyiki çok kullanmadım sağol canım bilgi için
(8,007 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek korkma ama bebişin iyi ise kusma filan yoksa sakin ol ama kusarsa filan git hastaneye çok geçmiş olsun :)
(691 puan) tarafından
Yok canım kusma çok şükür ama aşırı gaz yapıyor alttan
(8,007 puan) tarafından
Kız yapsın annesi korkma gazdan gazı cikmadimi hiç durmaz
0 oy
(219 puan) tarafından
Benimki büyük o ilacı araştrdm doktor vermşti fakat yasaklı ilaçlar listesinde diye kullanmadım 
(691 puan) tarafından
Nasıl satılıyor bu ilaç anlamadım ayına göre neden verilmiyor bu nasıl vicdansizlik keşke arastirsaydim çocuk doktoru yazıyor birde off cildircam
(219 puan) tarafından
İlaç konısında doktorlara asla güvenmem mümessillerle çalışıyprlar sonuçta veya alışagelmiş yazıyorlar
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Hic bi faydasi yok canim surup bitti kiz iyilesmedi gecen 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 292 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,917 göst.
0 oy
4 cevap 269 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,507 soru

24,532,894 cevap

360,049 kullanıcı

...