0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Arkadaşlar korse önerisi istiyorum...

Tayt korse mi, belden takılan korse mi? Hangisi iyi? Kullanıp faydasını gördüğünüz bir Korse markası var mı? Varsa link atar mısınız? Ya da korse kullanıp memnun kalan / kalmayan var mı? Faydasını gördünüz mü?

4 Cevaplar

0 oy
(137,793 puan) tarafından
normal dogurdum ama korse hic kullanmadim yaa gereklimi acaba
(2,743 puan) tarafından
Kime sorsam eskiler bile beline bir şey bağla iç karnın çabuk toparlasın diyor. Anneannem bile aynı şeyi diyince bende korse bakayım bari dedim.
(137,793 puan) tarafından
bende aliyim bari yaa bu dogumda normal olcak ama bulunsun o zaman
(2,743 puan) tarafından
Rahim her türlü büyüyor sonuçta
 Benimde normal doğumdu. Saatlerce sancı çektim. 7 cm açılma ile sezeryan oldum
-Reklam-
0 oy
(10,508 puan) tarafından
İlk doğumda agrafli korse taktım sezeryan doğumdu korse varken dikislerim acimiyodu korseyi çıkarınca içim sallaniyodu resmen karnimi da baya toparladi ikinci doğumda yine agrafli ama çelik balenli korse alicam biraz pahalı ama o daha etkili olur en azından oturunca katlanıp rahatsız etmez
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim önerdiğin bir marka var mı trendyolda filan
(10,508 puan) tarafından
Bende suan araştırıyorum Trendyola bakıyorum Instagram da bakıyorum aklıma yatan bir marka yok 1 ayım var bulurum bsiey herhalde
0 oy
(2,052 puan) tarafından

imageBen bu korseden aldim s,m beden çok beğeniyorum ve hala kullanıyorum sezaryen doğum yapmistim

(2,743 puan) tarafından
Sürekli mi takıyorsunuz yoksa evde filan mı sadece
(2,052 puan) tarafından
Evet canm sürekli takiyorum
(10,508 puan) tarafından
Bunun alt kısmı dikişleri acitmadi mi ne kadar sonra kullandın doğumdan bende baktım ama sanki kalın alt kısmı acıtır gibi geldi
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Hem normalde hemde sezaryen de cirtli korse kullandım iyiki de kullanmışım sonra külot korseye geçtim baya toparlandi
(2,743 puan) tarafından
Tesekkur ederim bende kullancam inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
9 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyamm (616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 149 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
+1 oy
0 cevap 34 göst.

414,169 soru

12,464,555 cevap

46,850 kullanıcı

Kategoriler

...