0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hapsuruyor kızlar burun tikali biraz ses de değişim var evde yapabileceklerimi yapıyorum yarin sağlık ocağına gösterim diyorum daha önce bronşit yaşadık ilaç verir ilerlemez belki anlar ki sağlık ocağı sizce yoksa direk haatahaneye mi goturim çok kötü değil suan

3 Cevaplar

0 oy
(10,507 puan) tarafından
2 gündür selo pasamda öle burnu tıkalı hapsuruyo gözleri sulu sulu bakıyo bende sabah apireks şurubu vardı onu vermeye başladım. Götürsem mi yarın diyorum ama havada soğuk daha da üşütür diye korkuyom otobüsle gitmemiz gerekiyor
tarafından
Bizim yakın canım sağlık ocağı hayır canımı sıkan evden hiç çıkmadan nasıl hasta oluyor bu çocuk anlamıyorum
(10,507 puan) tarafından
Sıcak soğuk dengesinden de hasta oluyor çocuklar terleyip üstünde kurusa yada bir oda çok sıcak diğeri soguksa ordan oraya geçince falan da oluyo
tarafından
Hiç öyle birşey de olmadı her yer yanıyor terini aninda çıkarıyorum
(10,507 puan) tarafından
Olacağı varmış artık kuzum ne diyeyim geçmiş olsun inşallah ilerlemeden iyilesirler
tarafından
İnşallah canım inşallah size de geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Benim kiz kac gundur cekiyo bugun daha iyi sukur bende ayni sekilde canim saglik ocaklari bilir ablamin cocuklarida hastaydi gitti hemen ilac basladi toparlandilar
tarafından
Ateşi de var hafif canım ya grip yapar mı acaba ateş
(1,295 puan) tarafından
Evet canim ateside vardi kizimin 1 gun surdu
tarafından
İnşallah iyi olurlar canim ya aşırı hirliyor
(1,295 puan) tarafından
Cok sukur kizim iyi oldu
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Canım daha kotu değilse hastaneye götürüp kalabalığa sokma çocuğu sağlık ocağına göster yeter bence
tarafından
Bakalım canım yarın durumuna bakacam hafif ateşi de var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,187 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
0 oy
11 cevap 353 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu

413,724 soru

12,453,982 cevap

46,415 kullanıcı

Kategoriler

...