0 oy
594 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (758 puan) tarafından
tarafından kapalı
İki yerde var böyle beyazlamış da. Neden olur acaba ya ve tedavi edici yapabileceğim bir şey var mı? Sürekli uff deyip geliyor öptürüyor ☺️
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım benim kızım bu aft yüzünden eridi bitti gecen aylarda lokma koyamadı ağzına hiç yemek yemek istemeyen kızım o esnalar elimdeki durumu saldiriyordu açlıktan ağla ağla mahvolduk ikimizde o acısına ben ona neyse aklıma geldi yine eski postlarimda hep duruyor zaten :((ben bu ilacı artı karbonat ve suyu karıştırıp aft temiz bir tülbentle masaj yaptim 2 güne gecti çok şükür keşke daha önce yapsaydım ama nasip işte 

imageilaç bu canjm

(758 puan) tarafından
Kaç yaşında senin çocuğun canım ya benim kızım izin vermez ki karbonatlı suya. 2 yaşında
tarafından
Benim kızım suan 28.aylik.ama aft çıktığında oda 2 3 24 aylik civarında idi
-Reklam-
0 oy
tarafından
uzerine karbonat koyabilirsin bir de eczaneye git agiz ici aft icin surup dil ama kucuk ona benzer bisi agizda calkalayip yutuyor..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nevinn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 572 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İnurggunes (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,128 soru

23,813,441 cevap

317,968 kullanıcı

...