0 oy
641 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim çok zor uykuya dalar ellerini açıp bırakıyorum emzik çıkarıp ağlıyor ellerini kundak yapıyorum sizler de öyle misiniz ben elleri açık uyusun istiyorum ama eli hareket ettikçe uyanıyor 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Açık bırak 1 haftaya alışır gider cnm
tarafından
İnşallah kuzum
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Bende sadece gece yapıyorum kundaklamadığım zaman kipirdadiğı için durmadan uyanıyor kundakladığım zaman 5 saat yatıyor rahatça 
tarafından
Aynı ben kuzum kundak olunca rahat uyuyor açık kaldıkça hareket ettikçe uyanıyor
(102 puan) tarafından
Aynen öyle geçen gündüz bir kere bağladim uyusun diye uyudu ama gece naptiysam uyumadi ağlayıp durdu sadece
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Kızım 5.5 aylık çoğu zaman kundak yapıyorum canım istemiyor ama akşamları felan soğuk oluyo
tarafından
Bende elleri açık kalsın rahat olsun isterim ama olmuyor
(6,761 puan) tarafından
Ne kadarlık canım büyüdükçe zaten kendileri istemiyor
tarafından
5 aylık canım
(6,761 puan) tarafından
Aynıyız canım bizimde 5.5 aylık pek fark yok aramızda yavaş yavaş alıştır canım bence çünkü şu dönemde ellerinden korkmaması gerekiyor bir iki derken alışır minik kuzu
0 oy
(964 puan) tarafından
Ben  1 aylikken biraktim kuzum kundagi hava asiri soguk oldugunda kundak yapiom ara ara ama eller disarda  oluyor elleri kapali olunca daha cok uyanio benimki
0 oy
(1,752 puan) tarafından
İşk zamanlar hiç kundak yapmadm 4 aylıkken falan ellerini bağladım tamamen sarmadım yani uyyunca açtım alışdı şimdi 8 bucuk aylık 
0 oy
(136 puan) tarafından
Bebeğim 10 aylık kundağı yavaş yavaş azaltıyorum daha öyle yapmasam eli  ile ayağıyla mahvediyor kendine her tarafını kaşıyor kundak beni gerçekten Çok rahatlattı
0 oy
(14,656 puan) tarafından
Yarım kundak yaptım onu da az yaptım zaten sonra hep normal yatırdım
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Dört ayına kadar kundak yaptım . Üçüncü ayında falan yarım kundak yapıyordum yavaş yavaş alıştı. Kundağı kestim dörtten sonra 
0 oy
tarafından
Ben hiç yapmadım. Kaynanamda vardı ama ben tek büyüttüm kızımı 
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 3 ay 10 günlük daha iki üç gündür kundaklamıyorum ama ellerini pijamasinin içine koyuyorum 
0 oy
tarafından
2 aya kadar kundak yaptım 
0 oy
tarafından
Yap canm daha güzel uyuyrlr

İlkş değil ikincisini 2-3 ay yarım kundak yapardm 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 196 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 133 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde 2801 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.

404,383 soru

12,114,508 cevap

36,453 kullanıcı

...