0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından
Femarada 2nci günüm 5 gün kullanıcam.. Tutar mı sizce anne olmayı cok istiyorum. Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasınn 

5 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Burda fermara çok etkili diye duydum hamiellik elde edejinde gördüm canım inşallah olur iğneni ol ve değerlendirdikten sonra hemen ayağa kalkma hemen wcye girme akmasin 20 dk yat inşallah tutar
(69 puan) tarafından
İnşallahhh cok heyecanlıyım şu 3 gün çabucak geçse de bian önce iğnemide olsam.. :))
İğneyi doktor mu vuruyor yoksa hastane acillerinde vurdurabiliyor muyuz kendim vuramam korkarım da?
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Femara tek ve kaliteli yumurta oluşturuyor esinde sıkıntı yoksa tutabilir Allah gönlüne göre versin 
0 oy
tarafından
Ben kullandim 3 ay lik bir tedaviydi 

Her ay ilacı kullanıp gidip catlatma ignesi yapacaktim 2 ay gittim olmadı 

3. Ay ramazanlikti esime tedaviyi birakiyorum Rabbim dilerse olur zaten dedim 

3. Ay ramazanlikta ilacida kullanmadim ignede yapmadım tamamen aklimdan sildim olursa olur zaten diye ilk defa o ay stres yapmadım kafaya takmadım ve o ayda hamile kaldım 

Tamamen sende bitiyor canm  kafaya takmiycan stres yapmiycan ben 3 yıl bekledim ve 3 yil boyunca heray 3 tane test alıp yapıyordum ilk defa o ay hic umursamadim 

Hakkinda hayirlisi olsun canm
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben kullandım hamile kalamadim. Kesin olur ya da olmaz diye nasıl diyebiliriz ki? İnşallah olur hayırlısıyla
0 oy
tarafından
İnş tutar benm tutmamıştı 5 snee 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,007 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Atiye_ (9 puan) tarafından soruldu

403,995 soru

12,102,854 cevap

36,420 kullanıcı