0 oy
440 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (795 puan) tarafından

34. Hafta oldum agrim sizim yoktu şükür. Soranlara iyim kolay geçiyor hamilelik diyordum. Dunden beri belimin sag tarafi ve sag bacağım fena agriyor  oturamiyorum ayakta duramiyorum yatamiyorum. Bebek sagda oldugu icin galiba sag kisim agriyor :(

5 Cevaplar

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Olabilir canm artk son aydasın her bitarafın ağrır bebek ağırlaştikca az kalmış sabret dinlen bol bol
(795 puan) tarafından
Bugun neredeyse gun boyu yattim zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yorulduysan ondandir canim . Izne ayrildin mi bu arada
(795 puan) tarafından
Ücretli ogretmenlik yapmistim bu yil biraktim canim
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Ayetel kürsü felak nas sürelerini oku kendine ufle ve her sorana çok hastayım de 
(795 puan) tarafından
Okuyorum canim aklima geldikce zaten. Ama iste kendimi iyi hissedince yalan da söylemek istememiştim
(1,932 puan) tarafından
Nazara gelmek istemiyorsan mecbur pembe yalanlarda bulunacaksin  :)))
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Ayy bana da olmuştu başım resmen çatlamıştı ağrıdan mahallede bi teyze var kayınvalidem ona okutmaya götürmüştü kadın okurken mahvoldu yaa Allah korusun nazardan çok korkarım 
(795 puan) tarafından
Evet gercekten değiyor  bazilarinin nazari okuyunca bile cikmiyor bazen. Hamileyim bi de agri kesici falan da alamıyorum
(13,611 puan) tarafından
Parol içebilirsin su iç temiz havaya çık derin nefes al iyi geliyor baş ağrısına geçmezse ilaç içersin
(795 puan) tarafından
Basim agrimiyor canim belim  ve dizlerim agriyor. Parolu dr da demisti ama genede guvenemiyorum
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Canim nazar degiyor bazi insanlarin iki gun once oglumu saglik ocagina goturdum orda bebegimi soyledir biraz tontis oldugu icin sonra eve geldim misafirim gelecekti yemek yapacaktim kizima dedimki sen kardesine bak ben yemek yapim cocugu bazaya koymus yeni donmeye baslamisti zaten neyse sen cocugu bazada yanliz birak Allahim bir ses geldi güüümm diye gittimki bazadan asagi dusmus catladi cocuk öldüm öldüm dirildim cok korktum bir suru dua okudum uyutmadim Allahim sukurler olsunki bi sorun olmadi anliycagin nazara geldik 
(795 puan) tarafından
Allah esirgemis yavrunu. Ben de korkarim nazardan gobegin kocaman olmus falan dite yorum yapıyorlar ama zaten son haftalarım buyumesi normal bir ortama girince ilk karnima bakıyorlar  falan hic hamile gormemiser gibi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,170 göst.
+1 oy
15 cevap 421 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esra0202 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yuska (76 puan) tarafından soruldu