0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle aram okadar iyi değil tartışıyoruz sürekli abim o da oturuyor Pendik'te yengem diyor ki işte gel bir haftalığına bize gel diyor ben de yani çok kararsızım gideyim mi gitmeyeyim mi diye bazen diyorum ki gideyim biraz değişiklik olur kafamda alır diyorum bir anda değişim arama bu kadar kötü bozukken çıkmakta istemiyorum evde ne olur bana bir fikir verin düşüne düşüne kafayı yedim yengem de beni bekliyor akşam gelsem diyorum sonra da kararsızım ya ne olur bir akıl verin bana

6 Cevaplar

0 oy
(4,093 puan) tarafından
Eğer küsüp gitme gibi olacaksa hiç gitme insan eşine darıldığı zaman kapıyı çekip gitmek istiyorsa kesinlikle o anahtarı evde bırakıp çıkmalı bi daha dönmemeli küs git geri dön olmuyor erkek buna alışıyor yok öyle kafam dinleyeceksen barış biraz aranı düzelt eşinden de izin al değişiklik olur diye git kafanı dinlersin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinle tartistin diye gitme bence otur oturduğun yerde
0 oy
tarafından
Bence kuserek degil biraz ayrı kalalım ikimizde kafa dinleyelim diyerek git iyi gelir 
0 oy
tarafından
Bence eşinle konuş biraz gidip kalim değişiklik olsun de. Hem biraz ayrı kalmak daha iyi olur sizin için. Ozlersiniz birbirinizi ve sakince düşünme fırsatınız olur.
0 oy
tarafından
Git seni özler seviyorsa
tarafından
Sevmiyor beni
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmezdim 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 562 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu