0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (1,379 puan) tarafından

Kızlar doğumda doğum odasi için neler hazırladıniz sus ve ikramlik olarak fikir olsun hepimize

4 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından

Ben hastaneye çok bi şey yapmıcam bi kapıya tül ve kapı süsü ascam bi de benim yatacağım yatağın başına ikişer tane balon şişirip takcam o kadar.. ikramlık olarak da cam sebil oldım madame coco dan çok şık bi şey çok hoşuma gitti ona limonata koycam bi de normal paketli çikolata dağıtcam.. 40 mevlütünde asıl yapacaklarımı yapcam 1 gün için çok fazla upraşmaya gerek yok diye düşünüyorum

(1,690 puan) tarafından
Ben de cinsiyetimizi öğrenir öğrenmez aldım her şeyini yavaş yavaş alırım diye düşünmedim çünkü çok heves vardı ama iyi ki de yapmışım çünkü sonra kanamalarım başladı hastanelerde yattım kaç kere kaç aydır da full yatıyorum.. yavaş yavaş alırım deseymişim muhtemelen şuan hiçbi şeyimiz olmucaktı :) her hayırda bi şer her şerde de bi hayır varmış gerçekten.. ay bayram bebişi olur en güzel bayram ziyareti :) el öpmeye gelmiş olur işte :)
tarafından
Yaa bayramda doktorlar olmuyo malesef :)) cogu tatilde oluyo yaza denk gelemsi bile beni korkutuyo biz doktoru ozel cagirtcaz baska doktorun bile girmesini istemiyorum  doguma:))...bide bayramdada son son azcik bi gezim ya iki cocukla zaten butun yazi evde oflayip cuflayipgecircem:)) kocam benim yerime lohusa depresyonuna girer yazik:))...bende ilkbebegimde dusuk riskiyle hep kanamalarla hastanede gecti zordu son aya birakmistik alisverisini oyle bi denk geldiki 35. Haftada butun kiyafetlerini eksiklerini aldik yikadim utuledim 36. Haftadada kendim icin alisverise cikariz dedik pqt benim nisan geldi sanci manci hoop erkenden geldi oaşa surpriz yapti:)) onun cantasi hazirdida ben hazirliksizdim bikac pijama takimi ic camasirialmistim Allah tan onalri koydum hemen bi cantaya kostur kostur hastaneye gittik:)) dogum yaptim..bunda riske atmocam zamanini beklemez buda falan hazirlikli olucam :)) kendi alisverisimi bitridim o yuzden simdiden bebek icinde bekliyrouz kesinelsmesini:))
(1,690 puan) tarafından
Ay evet ben doktor açısından hiç düşünmemiştim haklısın o da doğru ay beklesin kuzucuk bi 3 gün daha sıksın dişini :):):) orda yediği önünde yemediği arkasında erkenden gelip de napcak :):):) aynen canım risk almamak lazım hele ki birinde yaşamışsın o sıkıntıyı ikinci bari gönlüne före olsun rahat rahat olsun inşallah :)
tarafından
Aminn aminn insalalh:)) saglikla gelsinde hayirlisiyla hepimizinkiler:))
(1,690 puan) tarafından
Amin inşallah canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Subatta dogumun olacak ama hic bisey yapmadim yapmak gelmiyo 

(1,379 puan) tarafından
Kaç günün kaldı canım
tarafından
50 gunum var canim ama hic bisey yapadim gelmiyo
(1,379 puan) tarafından
Niye öyle oldu kız insan heves ediyor yaparken
tarafından
Ya ediyo canimda dogum korkusu basladi bende gecen hafif sancim vardi cok korktum
0 oy
(2,331 puan) tarafından

Ben sadece kapı süsü yapıp astırmıştım kapıya canım. Eşim de çikolata lokum içecek falan almıştı gelenlere onlardan ikram ediyoduk.

(1,379 puan) tarafından
Senin olmus bitmiş artık inşallah bizde söyle yapmıştık deriz
(2,331 puan) tarafından
İnşallah canım. öyle oldu ama içimde bi burukluk kaldı kızım yoğun bakımdaydı yanımda değildi.
0 oy
(431 puan) tarafından

Isimli kurabiye bebek çikolatası hediyelik ürünler ve kanepe pasta içecek sarma 

(1,379 puan) tarafından
Bende ilk önce senin gibi düşünüyordum canım fakat hastaneye gelenler eve de gelir evde daha rahat ederler diye düşündüm onun için çikolata ve lohusa serbeti sadece öyle düşündüm
(431 puan) tarafından
Bende hastaneye gelen eve gelmedi ama bence de o zaman evde ikram daha mantıklı şu böreği almıştım eve de pratik olmuştu:)
(1,379 puan) tarafından
Bende ev için lahana dolması yaprak sarma dereotlu mini poğaça  tarçınlı fındıklı kurabiye çay,  limonata lohusa serbeti isteyene ve son olarak lokum ikram edicem
(431 puan) tarafından
Oh ne güzel iyi düşünmüşün canım

İlgili bir soru bulunamadı

373,184 soru

11,157,174 cevap

34,422 kullanıcı

...