0 oy
526 göst.
Aile kategorisinde (379 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar  eşim cuma günü eve geldi ark kızı sınıfında domuz grbi çıkmış 10 kiside eşimde ark kapmış eve geldi 2 gün baktim şimdi ben hasta oldum dün serum takıldı ama eşim yatıyor benim  kemiklerim kirliyor üşüyorum mide bulanstiis ve bas dönmesi car bugün kiziminda ateşi 39 oldu hemen o halimle sağlık ocağına götürdüm şimdi ateşi 38.5 ılık duşa soktum ates düşürücü verdim halen var napcam ben şimdi ıslak bezi asla kabul etmiyor benim hiç halim yok bunlati ağlaya galaya yaptm ve ağlaya ağlaya yazıyorum yazarken bile ttirriyotim nasıl bakcam ven şimdi kızıma memleketteyiz kimsemiz yok yeni taşındık erzuruma allahım akıl verin vana şuan kusacm zor tutuyorum kendimi kızımın başında bekliyimmi napim uyuyor yemek te yemedi sabaha kadar 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Domuz gr8bine enfluvir iyi geliyor sağlık ocağı değil iyi bir doktora götür cnm geçmiş olsun
(808 puan) tarafından
Post kapanmış buraya yazıyorum eşin hangi işi yapiyo
tarafından
Ay üzerime alındım bende bana soruyon sand:)
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cAnım rabbim şifa versin inşllah 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun 
0 oy
(2,619 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim 
0 oy
(4,543 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım bı an kendimi yerine koydum çok zor Rabbim şifa versin
0 oy
(601 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun inan ki diken üstün de yaşıyoruz nasıl olacak böyle bilmiyorum benimde kızım 76 günlük 2 büyük oğlum var okula giden çok korkuyorum rabbim yar ve yardımcın olsun bacım test verdin mi birde aşın var mı inşallah hafif atlatirsin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 553 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 247 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 714 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (300 puan) tarafından soruldu

403,465 soru

12,087,213 cevap

36,377 kullanıcı

...