+1 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar estetik dikiş attılar dış taraf iyi ama iç dikişim patlar diye çok korkuyorum ben ya :D 15 gün oldu doğum yapalı rahat yatıp kalabiliyorum aslında ama dikiş patlar diye korkudan mıy mıy iki saatte kalabiliyorum :) iyileşmiş midir içim artık 

9 Cevaplar

0 oy
(8,580 puan) tarafından
Ahaha ilk dogumumda bende oyle sanıyodum.   Oyle bisey olamaz cnm kafana takma☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dur kız benim de dikişim var iyilesmedi daha hele sen ameliyat oldun hemen öyle iyileşmez güzelim 
0 oy
(164,069 puan) tarafından
normal dogum dikisi 20 25 gun suruyo iyolesnesi sezeryan daha fazla surer bence
0 oy
(1,454 puan) tarafından
Dikkat et iç dikişler 3 ay da tam olarak iyileşiyor canım kendini pat diye kaldırma tutunarak kalk
0 oy
tarafından
Çok ağır işler yapma. Oturup.kalkmatan dikişler patlamaz canim..merak etme. 

Yavaş yavaş toplayacaksin. O jc dikişler hemen iyileşmez zaten zamanla iyileştirme kendin anlayacaksın aradaki farkı 

Sağlıkla büyüt yavrunu ⚘⚘⚘⚘
0 oy
(995 puan) tarafından
Ic dikisi bilmem ama benim dıştan patladı canım çok zorlama sen kendini ağır kaldirma yine de dikakt et
0 oy
tarafından
Dikkat et tabikide cnm patlardikisin ağır bişey yapma çok hızlı yurume
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Ben yardım istemekten artık uyaniyordum kalkmak için zorladım kendimi dikişin dışarı çıkmıştı Dr gittim Dr dokunma kendi kendine iyileşir düşer demişti öylede oldu ki benim çocuk.kuvoze girdi yatakta duracak vaktim yoktu günde 2 defa hastaneye gidiyordum tek başıma tabi dikiş patladı 
0 oy
(2,985 puan) tarafından
Benim 20.günden sonra açılma olmuştu canm enfeksiyon kapmıştı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,040 soru

24,395,291 cevap

349,699 kullanıcı

...