Gazi olduğunu söylüyorsun gazını geçirmek için neler yapıyorsun. Gaz damlası denedin mi bak benim bebeğim 47 günlük gazi var çocuk gazını çıkarsa bile bitmiyor uykusunda bile inliyor rahatsız oluyor bebeğime bağırmiyorum tam tersi o ağlayınca gözüm doluyor nasıl acısını dindiririm diye empati yap ya gazın olduğunda usuttugunde karnına sancı girdiğini düşün aynı şey onada oluyor ve o daha küçük anlatamıyor çare bulamıyor. Ben her gün bebeğime gaz masajı yapıyorum ise yarasın yaramasin deniyorum. Kiraz çekirdegi kemeri ve patiği aldım ısıtıp takiyorum benimkini rahatlatiyor ama tamamen çare olmadı. Bio gaia gaz damlası, samp simplex, mestil, zingo hepsini sirayla denedim ama çok işe yaramadı şuan bio gaia ve nurse Harvey s gaz damlası ve probiyotik kullanıyorum bu baya iyi geldi. Yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum her gün rezene ve kimyon çayı içiyorum. Bunları yaptın mı yapmadiysan gerçekten kötü. Gaz damlalarinin hangisin ise yarayacak bilemezsin doktor bana sırayla deneye deneye ilerleyecegiz dedi. Sende öyle yapman lazım. Ev sobaliymis gece soba sönünce ev soguyor mu usutmekte bebekte çok gaz yapar. Bir sıcak bir soğuk olması rahatsız edebilir. Birde sav kurutma makinesiyle ayaklarına ve karnina hafif ısı ver sesi ve o sıcaklık onları rahatlatıyor.