0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (214 puan) tarafından
Kızlar merhaba ben üstteki 20 likleri çektirdim ama alttakilerin yarisi gömülü olduğu için operasyonla çekmeleri gerekiyormus o yüzden devlet çekmiyor çene cerrahisinede randevu bulmak imkansız şimdi o dişlerden birinin yeri öyle bir sis ki bogazlarima vurdu resmen yutkunamiyorum hamileyim büyük ihtimal antibiyotik de alamiyom ne yaparsam geçer ya Disim'de ağrı yok eti sisti

4 Cevaplar

0 oy
(2,929 puan) tarafından
Ben 27 yasimdayim ve 6 senedir cekiyorum bu agriyi sismeyi bir hafta sisiyo iniyo korkuma gidipde cektirmedim yarisi disarda yarisi gomulu
(214 puan) tarafından
Hiç yok Sivaslı :) tuzladayim
(2,929 puan) tarafından
bende çayırovadayim anacugumda pendik te :)))e ozaman nasil daha cok sivasli gbi knsmaya basladn gi beynimi yaktin :D
(214 puan) tarafından
Kimseyi gördüğüm yok ki evdeyim hep anamlarla arkadaşlar la tel de konuşa konuşa böyle oldu :)) sifadayim bende evimden Çayırova görünüyor aramızda bir park var ;)))
(2,929 puan) tarafından
Heeee oyle desene gii :D ewet yanyana şifayla çayirova dipdibeyizzz :D
(214 puan) tarafından
Daha doğrusu bizim mahalle mimarsinan ama onu kimse bilmiyor şifa diyoz bizde :))
-Reklam-
0 oy
(5,454 puan) tarafından
Ben neler cektim o 20 lik disten hamileyken kendiliginden gecti canim biraz sabir iltihap var ise antibiyotuk kullanman gereker gebelikte kullanilan antibiyotiklerden
(214 puan) tarafından
Hep oluyordu iltihab varmı bilmiyom arveled geçiriyordu ama şuan icemiyom
0 oy
(16,144 puan) tarafından
Antibiyotik indirir canım anca 
(214 puan) tarafından
Nereye gidecem peki acile mi
(16,144 puan) tarafından
Dış Hastanesi'ne git. Özellikle belirt ama hamileyim acil felan de
(214 puan) tarafından
Buralarda bakmiyolar canım ya umurlarinda bile değil geçen 9 da sağlık ocağına gttim kan vermek için doktorun hasta sayısı doldu diyor hamileyim diyom fark etmez diyor 9 da sağlık ocağında bakinamayacaksam niye var orası anlamadım resmen saçmalık
(16,144 puan) tarafından
Kuzum evet sağlık ocağı randevusuz almıyor. O zaman hemen MHRS den randevu al yarına yarın git antibiyotik yazsınlar sabahaa al ama
(214 puan) tarafından
Onuda kaldırmislar canım ugrasiyom randevu kapalı diyor gidip 8 de sıra alacakmisim oldu
0 oy
tarafından
dişçiden randevu al bence. hamilelikte kullanılabilecek il vs önerir belki.
(214 puan) tarafından
Kız İstanbul'da randevu bitmiş resmen randevu bulana kadar iyileşirim :))
tarafından
Allah yardımcın olsun o zaman. Bi eczaneye danış bari  :)
(214 puan) tarafından
Bseyler yapcam artık sağol canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
+1 oy
4 cevap 196 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 123 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy