0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar katılan oldu mu yada düşünüyor musunuz :) 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben program olarak degilde guzel kavga ediyolar onun icin izliyom ama su son gelen kaynananiyi elime verseler gece gunduz doverim 
tarafından
:))))))))
tarafından
Sjsjjajsjsj ahhh mihrii ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Bende onca kavgadan sonra nasıl birbirinin yüzüne bakıyorlar onu düşünüyorum
tarafından
Kiz nasil deli oldum gece izledimde kendi kaynanam bana bunlarin azcigini yapsa ben kaynana diye bisi birakmazdim heralde
tarafından
Yuzssuz cok para varsa isin ucunda insan karakterinini gurunrunu bile birakiyomus baksana
tarafından
Mihri gel gidek kanka rakip olak:)
(1,748 puan) tarafından
Ahskjğf
tarafından
Merve cidden haa benimde aklimda hep o kadar bir birlerini yerden yere vuruyorlarki sonra guzel birsey olunca canim cicim oluyor bi para için gercekten değmez onca insan izliyor onlari resmen rezillik yaptiklari televizyona cikmişlar kendilerini pek fazla havali saniyorlar heleki giyimleri beni bitiriyor insan yasina göre giyinir ama bu kaynanalar baya kafayi sıyırmışlar ☺️☺️☺️
tarafından
Meltem benimyemeklerimden cok benim kavgalarim konusur kanka sende bana ayak uydurursun abooo reytingler mikemmel olur :)
tarafından
Evet bide onca akrabasi ve aileleri var sonradan nasıl utanmıyorlar
tarafından
Bacii onlar yüzlerini evde bırakmışlar öyle tv cikmişlar sohbetleri bile beter saçma sapan konular aciyorlar sjsjjs allah akil fikir versin insallah
tarafından
Kanka rol degilmi saç baş gireriz :)) sona kol kola çıkarız:)
tarafından
Sey elemede agliyolarya 1dakka sonra muzik caliyo oynuyolar ahahhaha
tarafından
Yav iste sorun orda sac bas girmessek rahatlayamak ordada o yasak anca birbirimize cemkirirz dusunsene ben tezgahin ustune cikip sana atliyom hahahhaha
tarafından
Hepsi ayri manyak mihrii sjsjsjsj
tarafından
He gı aslihanin kaynanasi saclar falan nasilgelmisti ahahha
tarafından
Sjsjsjjsjs allah iyiligini versin mihri sen dezgahtan atlarkene o an arkada fon muzigi calacak agir cekimler falan göklerde kartal gibiydim sjsjsjjs
tarafından
Ahahha sarki onemli yavrum tek sıkıntı benim kaynana orda herkesi birbirine dusurur bak yarismacilardan bahsetmiyorum yapimdan cunku onda oyle bi potansiyel var :))
(1,748 puan) tarafından
Asperoks sarı güç çok güzel bir deterjan
tarafından
Abc diyollaaa ama :)
(1,748 puan) tarafından
Çok seviyorum valla temizlik ypnca içmemek için kendimi zor tutuyorum  kafamız ne güzel olur ama
tarafından
Lan asperoksa nirden geldik biz dkkdjf
tarafından
Tmm mihri en kısa zamanda seni tvlerde görmek ümidiyle herkesi akıllandırırsın kesin senin inanilmaz bir gücün varrr sjsjsj
(1,748 puan) tarafından
Reklamı çıktı ondan öyle aklıma geldi ahskr
tarafından
Feyza gucum varda onlar beni hanfendilik cizgimden cikarir beee :))

Reyhan sende ben gibisin he kdkdjd
tarafından
Mihri ben ufak biseyim kanka olurum :)) atlama :)
tarafından
Olsunn kizzz ne olacak :)))
(1,748 puan) tarafından
Canım sana da tavsiye ederim
tarafından
Bende bıçak sallarim:)
tarafından
Asperoksun maviside sarisida var evimde yavrum reyhanim merak etme fkfkkf

Meltem bicakyok kasgucu arada ayakkabiynan saldirabilirsin ama kdkdndnnd
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ordakiler bana çok salakk ve entrikaciii geliyor aşırı sinir bozuucular kaynanalarina ittt muamelesi yapıyorlar resmen
(1,517 puan) tarafından
Tabaklarıni bulurlarsa onalrdan iyisi yok ama bulmassalar dediğin gibi itt.en beter ediyolar
0 oy
(259 puan) tarafından
Katilmadim ama miyase ilkokul arkadasim :D
(1,287 puan) tarafından
Kız bi soraydın senaryo mu gerçekmi :D
(259 puan) tarafından
Konusmuyoruz canim ama seneryo olduguna eminim cnku takiplesiyorm ve cok cok iyiler kaynanasiyla hatta miyasenin ablasi falanda baya iyi sveilay hanimla orasi yalandan dolandan biyer :)
0 oy
tarafından
Kız ellerine senaryo veriyorlar oynatıyorlar. Nefret ediyorum o programdan gereksiz salakçça 
tarafından
Aynen kuzum
0 oy
tarafından
O program fatih urek varken güzeldi gerisi sarmadi
tarafından
Bende seda Sayan varken izliyordum bağlandım
tarafından
Seda sayan sevmiyorum çünkü bütün programlar da onur buyuktopcu ise giriyor o ne yapıp edip kendi başlıyor programı sunmaya yemekteyiz de de öyle yapmıştı
0 oy
tarafından
Yok beeee mal mal bagiriyorlar. Bide ellerine senaryo yazıp vermişler alın bunu bunu söyleyin diye,konusmadaki tonlarına baksana nasıl yapmaciklar, Instagram'da falan denk geliyorum,artık ilgilenmiyorum yazısına tıklıyorum cikmiyor 
tarafından
Evet çok yapmacık
0 oy
(177 puan) tarafından
Beni kovarlar kız ben mutlaka döverim birini
tarafından
Olsun döv ben arkandayım kız :)
tarafından
Ahahah iste bak buda benden bende dayanamam doverim
0 oy
tarafından
Kız orda varya okadar kaynanalariyla kavga ediyorlar ağzına geleni sayıyorlar ya acayip imreniyorum bazılarına ama kocalariyla da baya mutlular şaşırtıcı
tarafından
Evet biz kaynanamiza öyle yapsak kendimizi kapıda buluruz :)
tarafından
Valla ha :)
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Güzel yemek yaparım canım ama şimdi ben oraya giderim kaynanam beni bulamaz falan fittiririm boşu boşuna aramiz iyiyken kaynanamı oralarda aglatmiyim :)) Sinirliyimdir hiç belli olmaz başlarım orada beni nasıl bulamazsın ya 5 verdiğin tabağa bak etleri bildiğin yanmış :) 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Normal aileler katılıyor mu o tarz programlara sanki ajans elemanı hepsi
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Kaynanamla katılmam şeytan görsün yüzünü
0 oy
tarafından
Hep zenginlerden alıyorlar programa ihtiyacı olanı değil reyting yaptirani istiyorlar 
0 oy
(8,494 puan) tarafından
 Çok saçma ya hiç izlemiyorum bile
tarafından
Kavgaları çok saçma
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benim uzaktan bı tanıdığım katiildi ortak bı arkadaşımıza anlatmış senaryo veriyolarmis ellerine bunlar tiyatro gibi oynuyomus
tarafından
Olabilir canım
0 oy
(137,834 puan) tarafından
oraya gitmek icin arkanda duran saglam bi kaynis lazim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 418 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
+5 oy
45 cevap 1,489 göst.
+1 oy