0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Aranızda çocuğuna deri prick testi yaptıran varmı acaba oğlumda alerjiden suphelendik ve neye olduğunu anlayamadım bu yüzden 32li prick testi yapılacak var mı yaptıran

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hıc duymadım bılmıyorjm postun ustte kalsın allah sıfa versın 
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
Ben daha bugün yeğenime yaptırdım 2 ay önce bi daha yaptırdım bizimki deri prick testiydi canım ilkinde kolunda denediler önce çiziyorlar sonrasında tek tek serum gibi damla damlatıyorlar sonrasında neye alerjisi varsa orası kabarıyor ve biraz bekletiyorlar sonrasında cetvelle ölçüm yapıyorlar ve kağıda not alıyorlar. Sırtta da aynı şekilde çiziyorlar ve sonrasında yine sırasıyla aynı işlemleri yapıyorlar. Çok geçmiş olsun
(19 puan) tarafından
Neden tekrarladıniz peki özel mi devlette mi yaptirdiniz
(386 puan) tarafından
İlkini gazi üniversitesinde yaptırdık canım oradaki doktorlar solunum testi yapmıyoruz dediler bana yeğenim fıs fıs hava kullanıyordu onun için hacettepe daha iyi dediler oraya götürdük hem deri prick testi yapıldı hemde solunum fonksiyon testi yapıldı hemde detaylı kanlarına bakıldı hacettepe de daha ilgilileri özelde yapılıyor mu bilmiyorum hiç araştırmadım
(19 puan) tarafından
Devlette sıra bulmak imkansız ozelde yaptiricam ben peki neye alerjisi çıktı
(386 puan) tarafından
Bezelye, kırmızı ve yeşil mercimek, kedi, köpek tüyüne çıktı canım.
(19 puan) tarafından
Çok enteresanmis bakalım bizde ne çıkacak Rabbim şifa versin inşaallah
(386 puan) tarafından
Teşekkürler canım Rabbim sizin evladınıza da şifa versin inşallah
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun ne olduğunu bilmiyorum 
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Koluna yapılıyor evet ben yaptırdım ORTANCA oğlana 

Ama 20 tane yaptılar 
(12,269 puan) tarafından
Ben. Egedeyim kuzu tam söylemiyorum tanıdık çıkar diye eşim bilmiyir burayı kullandığımı
Gökçe diye bir dostum var Ankara'da belediye de çalışıyor
Neresinde olduğunu bilmiyorum Yeni ev aldı semti değişti ☺️ben güzel insanlar la arkadaşlık kurmayı çok severim
Ama Ankara da olan arkadaşım dan bile haberi Yok söyledim tlfnu kırdı
Anlayışlı biri değil maeleeef
(1,239 puan) tarafından
Bizde ocakta tercih yapacağız oglum engelli sınavına girdi ocakta tercihler acılacak inşallah atanırsa bizde egeyi doguyu genelde ilceleri tercih yapacağız inşallah atanır benim eşim biliyor şükür sorun etmiyor öyle işte kuzu 2022 ye güzel başlamak umudumuz
(19 puan) tarafından
Acılı bı işlem miydi birde içeriği neydi o 20 tanenin ve alerjiniz bulundu mu kusura bakmayın biraz çok soru oldu
(12,269 puan) tarafından
Yok kız ne acılı olacak
Koluna tükenmez kalem ile 20 ye Kadar yazıyor
Bizde ev tozu alerjisi
Polen alerjisi su çıkmıştı
Zaten çıktığı anda kolu  kabardı ve odayı haprismaktan tükürüklere boğdu ;))
İlaç kullandık uzun süre
Çok Şükür
(19 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun bizimde neye var bilmiyorum sürekli yüzü kizariyo arada benekler cikiyo vücudunda
0 oy
tarafından
kolunu minik minik igne degdiriyo uzerine sivi dokuyo bekliyosun kizarinca alerjik oluyor cnm
(19 puan) tarafından
Acılı miydi işlem peki
tarafından
yok cnm aglamadi bnmki 3 yasindaydi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemr (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.

414,168 soru

12,464,530 cevap

46,849 kullanıcı

Kategoriler

...