+2 oy
1,837 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allahım Kurtar Beni Bu Kişiden. Annemin Köyünden 35-40 yaş arasinda takıntili manyak. sürekli bana istek atıp mesaj atıyor. Bekarken annemin köyüne gider anneannem de kalirdik bundan 10 sene önce bir düğünde bana dadandı. Surekli Instagramdan beni ekliyor defalarca engelledim hesabıni ben engelledikce belki 100u geçkin hesap açtı üstüne eklediği yetmezmiş gibi birde mesaj atıyor. Profilim de eşimle benim düğün fotoğrafimiz ve evlendiğimiz günün tarihi de yazıyor.  Bir kere de olsa benimle konuş , ne olur isteği mi kabul et , unutamadım seni diye ***** saçma şeyler yazmış . Eşim görmedi iyi ki. Bu şahısla hiç bir yerde konuşup görüşmediğim halde bu kadar takıntılı olmasını anlamıyorum üstelik evli olduğum da belli. Korkmaya başladım. Bugün 6 kere istek attı yeni hesaplarından . Engelli listem  de hep bu kişi var eşim girip görse nasıl açıklama yapacağım. Ona söylesem çok sinirli ve kıskanç Samsun'a gider ağzını burnunu kırıp gelir . 

56 Cevaplar

+3 oy
(850 puan) tarafından
Bir süre Instagram kullanmasan daha iyi bence eşin görse sıkıntı yaratabilir 
tarafından
Durduk yere kapatınca eşim niye kapattın der çünkü Instagram üzerinden birbirimize komik video atıyoruz . Durduk yere niye kapattın bişey mi oldu der
(850 puan) tarafından
Bu şekilde daha tehlikeli ama
tarafından
Dondurdum hesabımı
(3,357 puan) tarafından
Çok vaktimi alıyor vs desen. Benim dondurma silme sebebim genelde o olur
-Reklam-
+1 oy
(9,100 puan) tarafından
Eğer bana yazıp durursan seni savcılığa şikayet edicem de 
tarafından
Cevap bile vermek istemiyorum. Ama artık tak etti bugün ki yazdıklarından sonra
(9,100 puan) tarafından
Ciddi ciddi git şikayet de et. Bir ifadeye çağrılırsa görür o zaman beyinsi.z
tarafından
Umarım anlar psikolatta olabilir beni bir kere görmeyle onca seneye rağmen sürekli istek atıp yazması normal biri dehily bu
(9,100 puan) tarafından
Valla bekarken beni de birisi böyle arayıp duruyordu. Bir akrabamızın eşinin kardeşi mi neydi. Gece ikide üçte genç kız aranır mı hiç. A.ptal ********. Engelliyorum başka numaradan arıyo. 12 tane filan öyle engelli numara olmuştu. Bir gün gece üç gibi arıyodu yine. Açtım ağzıma geleni saydım. Seni savcılığa şikayet edicem dedim. Yarın ilk iş gidip şikayet ettim. Sonra gittim ciddi ciddi de şikayet ettim. Sonra ifadeye filan çağrıldı. Ondan sonra daha aramadı. Görmedim de hiç. Şimdi eşine söyle dicem ama gider ters bişe yapar. Döver öldürür filan yine sizin başınız belaya girer.
0 oy
(14,923 puan) tarafından
Valla en iyisini yapar ya gelip sana zarar verse o adam. Allah korusun eşine anlat durumu gitmesin tabi arasın anneni felan söylesin uyarsinlar 
tarafından
Ben Kayseri'de Yaşıyorum bulamaz evimi . Kocaman adam anneme söylesem o da babama der babam da eşimden sinirli
(14,923 puan) tarafından
E nereye kadar böyle gidecek.
tarafından
Yarın annemle konuşup sonra eşime anlatacagim
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Ben olsam esime soylerdim 
tarafından
Bir yanım hemen soyle diyor sonra kötü birşey yapar diye de korkuyorum
(6,680 puan) tarafından
O zaman ailenden birine soyle uyarsinlar
tarafından
Anneme söylecegim yarın .
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Canım sen 100 tane hesap açıncaya kadar niye eşine söylemedin ki sende ki de deli cesareti ha. Şimdi nasıl anlatacaksın eşine 100 farklı hesap açtı diye. 
tarafından
Evlenmeden onceyle birlikte . Saplantılı normal biri olsa açar mı
(3,164 puan) tarafından
Kuzum bende sana diyorum ki manyak ya bu 100 hesap açmış ya sana ulaşmak için. Yarın bir gün eşine söylemek zorunda kalacaksın belli ki neden en baştan söylemedin. Bir olur iki olur 3 olur hadi tamam ama sürekli taciz ediliyorum diyorsun. Ben eşin olsam çok büyük sorun çıkarırdım
tarafından
Söylemesi kolay değil eşimin huyunu biliyorum şuan anlatsam çıkar Samsun'a gider.
(3,164 puan) tarafından
Yavrucum gitsin bırak belki gitmesi gerekiyordur
Böyle evli kadına abuk sabuk mesaj atacak kadar canına susamış birinin gelip size zarar vermeyeceği ne malum
 Adam evli mevli dinlemiyor sana mesaj atıyor adamı delerler ha
tarafından
Allah korusun. Yarın anlatmak en doğrusu hesabımı dondurdum
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Sosyal medyalarini kapat sorun cozulur
tarafından
Bir tek Instagram kullanıyorum herkese gizli. Bu takıntılı şahıs için de hesabımı kapatmak istemiyorum . Eşime uygun dille anlatmak istiyorum korkuyorum da
0 oy
(135,950 puan) tarafından
sosyal medya basa dert
tarafından
Kullanıcı adımı vs hep değişmiştim profil fotosu bile koymadım uzun süre gene bulup ekledi. Koydekileri bile sildim beni onlardan da bulamasın diye
0 oy
tarafından
Instagrami sill
tarafından
Dondurdum hesabımı
(336 puan) tarafından
Ne arsız pis insanlar var
Rabbim seni korusun Canım benim ya
tarafından
Amin cumlemizi . Anormal biri belli ki
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Eşinle birlikte git polise şikayet et. Söylemezsen öğrenince neden sakladın der durumu anlat git polise şikayet et canım 
tarafından
Kayseri de yaşıyorum o şahıs Samsun'da . Polis bu durum da pek bişey yapacağını sanmıyorum ama en azından şikayette bulunmak en doğrusu
(1,073 puan) tarafından
Yapar yapar canım sen merak etme sen şikayet et bak gör daha senin adını bile ağzına almicak
tarafından
İnşaallah bu kişiden kurtulayım çocuk sevindircem
(1,073 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce kurtulursun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bir kişiyi engelle diyince oluşturabilcegi hesaplardanda engelle seçenegi çıkıyor canım onu yap takipçin olmayan kişilerin sana mesaj atmasınıda engelle
tarafından
Onu yaptım ama hala ekliyor. Mesaj ayarlarını düzenleyim iyi dedin bunu teşekkür ederim
tarafından
Düzenle canım can sıkmasın pis sapık
tarafından
Hesabımi dondurdum
tarafından
En iyisini yapmışın canım
0 oy
tarafından
Bence eşine bahset sonra mesaj at ve deki eğer bir daha mesaj atıp rahatız edersen şikayet edecem de 
tarafından
Suç duyurusunda bulunmam gerek çok takıntılı yazdıkları şeylerden daha da anladım . Eşimden önce annemle konuşmayı düşünüyorum
0 oy
tarafından
Bence eşine bahset ve adamın attığı mesajları SS al mahkeme ye ver
tarafından
Mesajları sildim  bı daha atarsa alırım.  Annemden fikir alacağım eşimden önce annemle konuşmam daha iyi olur sanki
0 oy
tarafından
Eşine söyle lütfen saklamak daha kötü 
tarafından
Evet öyle . Yarın annemi arayıp ondan sonra eşimle konuşacağım yoksa bu kişi basima bela olacak
tarafından
Yarın marın dehıl dırek sımdı konuş Allah bu bak eşin denk gelır görür yanlış anlar
tarafından
Hesabımi dondurdum yarın tekrar açıp engelli listesini gösterip anlatacağım
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Off çok kötü bir durum valla Allah Yardımcın olsun 
tarafından
Amin dua et beni unuttursun Rabbim
0 oy
tarafından
Kız bunu eşinin bilmesi gerekiyor söyle bence eşine. Sonradan tesadüfen görürse yanlış anlar senin huzurun bozulur 
tarafından
Bende ondan korkuyorum iyi ki görmedi mesajları . Yarın sabah anlatacagim
tarafından
Bence anlat kurtul. Geciktirme daha fazla
tarafından
Sabah anlatacagim inşallah
0 oy
(665 puan) tarafından
Bence söylersen daha iyi sonuçta senin bı suçun yok işler sarpa sarmadan hemen söylemen lazım senin asina bela olur diyim yani...
tarafından
Annemle konuştuktan sonra eşimle konuşacağım
(665 puan) tarafından
En iyisini yaparsın...
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Eşine söylemen gerekir nolursa olsun bilmesi gerek o kişi dayağı çoktan haketmis zaten yada ondan da korkuyosan abin erkek kardeşin varsa kenara çeksinler uyarsınlar 
tarafından
Bı tane abim var o da Kayseri'de ailem Kayseri'de babam emekli öğretmen tahini buraya çıkınca memlekete dönmedi.  Samsun'da akrabalarımız var onlara da söylemek istemiyorum biri bin ederler önce anneme sonra eşime söyleyeceğim
(4,692 puan) tarafından
En iyisi canım valla başkasın dan duysa bu sefer sana güvenmez
0 oy
tarafından
Elini ayağını kırsin da görsün gününü adi pislik . Kimseye söylememenden cesaret almış.saglam bir dayağı çoktan hak etmiş ruh hastası kendi kendine gelin güvey oluyor.yarin başınıza bela olmayacağı ne malum zaten yeterince beklemissinjz 
tarafından
Bu kadar ileri gideceğini hiç düşünmedim. Bugün attıkları mesajdan sonra iyice korktum. Eşim onun hakkından gelir. Yarın uygun bir dille anlatmaya çalışacağım
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Ben olsam esime spylerdim ne gerekiyorsa o yapar gider sikayet eder yada adam gibi konusur .Allah korusun boyle manyaklar azmi gorduk kadina yapmadigini birakmayanlari .ben bile korkdum okuyunca 
tarafından
O kadar çok olay oluyor ki  okuyunca kafamdan kaynar sular döküldü  mesajları silmeyip buraya atsaydim keşke neler yazmış .
0 oy
(7,790 puan) tarafından
Engellerken bir seçenek var x kişiyi ve yeni açacağı hspları engelle diye onu seç 
tarafından
Onu seçtim ama hala hesap açıp ekliyor beni .
(7,790 puan) tarafından
İnstagrama şikayet mi etsen
tarafından
Her defasında önce şikayet edip sonra engelliyorum

İlgili bir soru bulunamadı

412,735 soru

12,426,692 cevap

45,512 kullanıcı

Kategoriler

...