+2 oy
1,576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allahım Kurtar Beni Bu Kişiden. Annemin Köyünden 35-40 yaş arasinda takıntili manyak. sürekli bana istek atıp mesaj atıyor. Bekarken annemin köyüne gider anneannem de kalirdik bundan 10 sene önce bir düğünde bana dadandı. Surekli Instagramdan beni ekliyor defalarca engelledim hesabıni ben engelledikce belki 100u geçkin hesap açtı üstüne eklediği yetmezmiş gibi birde mesaj atıyor. Profilim de eşimle benim düğün fotoğrafimiz ve evlendiğimiz günün tarihi de yazıyor.  Bir kere de olsa benimle konuş , ne olur isteği mi kabul et , unutamadım seni diye ***** saçma şeyler yazmış . Eşim görmedi iyi ki. Bu şahısla hiç bir yerde konuşup görüşmediğim halde bu kadar takıntılı olmasını anlamıyorum üstelik evli olduğum da belli. Korkmaya başladım. Bugün 6 kere istek attı yeni hesaplarından . Engelli listem  de hep bu kişi var eşim girip görse nasıl açıklama yapacağım. Ona söylesem çok sinirli ve kıskanç Samsun'a gider ağzını burnunu kırıp gelir . 

56 Cevaplar

0 oy
(1,785 puan) tarafından
Bence söylemen gerek bı gün tesadüfen görürse yada eşinin yanindayken mesaj yada istek atarsa daha kötü olur yanlış anlar 
tarafından
Allah korusun. Annemi arayacağım yarın önce onunla konuşup sonra eşime diyeceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adam Samsun'da mi nereli peki 
tarafından
Çarşamba da yaşıyor sanırım . Tam da bilmiyorum şuan nerde beni Çarşamba da gördü
tarafından
Ah canım ah carsambalilar zaten nam.salmis insanlar bu konuda Allah korusun kapat insagrami onlarla ugrasilmaz
tarafından
Köprünün ordakiler daha pis ayyaslar hep . Akşam 7 de ordan geçmeye korkardım
0 oy
tarafından
Abin veya erkek kardesin varsa uyarsinlar sonra Allah korusun bişey olursa niye demedin olmasin
tarafından
Abim var ama o da Kayseri'de . Bugün eşimle konuşacağım
tarafından
Eşin in huyu nasıl ona göre söyle bu tür konular erkekleri deli eder
tarafından
Çok sinirli anlatmaya başlayınca çılgına döner diye korkuyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun o zaman abin numarasini bulup tehdit etse olmazmi
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Engellenmiyomuu ki engellesennn yaaaa 
tarafından
Kız engelledim engellemez olur muyum . Ben engelliyorum kendisi açıyor hesap adı farklı resmi ayni
(15,869 puan) tarafından
Ayyy tovbeeee yarabbim ne yapcanyaaa
tarafından
Hesabımı dondurdum yarın anneme ve eşime anlatacagim
(15,869 puan) tarafından
Allah ıslah etsin böylelerini pislik herifff
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Köy yerlerinde oluyor öyle manyaklar ya . Bence bı müddet hesabını dondur. Sonrasında da kullanıcı adını değiştirebilirsin.
tarafından
Kullanıcı adımı defalarca değiştim Hatta profil resmi bile koymadım gene buldu. Köydeki herkesi sildim ulasamasin diye gene buldu. Uzun bir süre kullanmayacagim
0 oy
tarafından
Kuşum bu tür şeyler eşten saklanmaz tesafüden görse sana çok daha fazla kızabilir hatta kizabilir değil kızar. Bence söyle artik saplantili olmus adam
tarafından
Evet saklanmaz bir başkası böyle birşey yazsa bende söyle derim ama eşim çok sinirli şuan desem hemen Samsun'a gider o kişiyi bulur. Önce onu sakinlestirmem lazım nasıl gireceğim cümleye onu bile bilmiyorum
0 oy
tarafından
İnstagramı sil adamın elini kana bulamasin. Veya fakeden kullanın
tarafından
Uzun bir süre kullanmicam . Eşimle ortak kullanırım. Böyle kanı bozunlardan korusun Rabbim bizi
0 oy
(294 puan) tarafından
Canm bence şimdiden eşine söyle engelledin kişileri göster açıklaman yap ileride eşin duyarsa bu defa bana neden söylemedin diye daha çok yanlış anlar Allah korusun hem eşinle bir olup şikayet edin eşini de geçtim saplantılı diyorsun Allah korusun başına bişey getirir felan bence gizleme benim fikrim bu tabi :(
tarafından
Gizlememek en doğrusu ama şimdi bunu esims diyemem gündüz sakin kafayla anlatmayı düşünüyorum.
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Hesabımı çalmışlar de giremedim de kapat yoksa kötü olur yada söyle kocana 
tarafından
Annemle konuşacağım sonra eşime anlatacagim. Yoksa benim başıma bela olacak pislik
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Hesabını kapat kötüyü getirmemek için
tarafından
Dondurdum şimdi hesabımı.
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben esine söylemelisin bu durumu sikayet edin
(1,297 puan) tarafından
Dersin sana bisey olucagindan korktum veya sen adam bisey yaparsin biz tek kaliriz diye soylemedim dersin
tarafından
Annemle konuşacağım yarın ondan sonra eşime anlatacagim taktı iyice kafayı bana
(1,297 puan) tarafından
******** oglu ******** ya
tarafından
Kani bozuk ********
(1,297 puan) tarafından
Yani agzimi daha fazla bozmak istemiyorum cok sey varda
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Esıne soyleceksın. Gızlersen yanlış anlayabilir.
tarafından
Evet ******** belki de
(7,121 puan) tarafından
Noktalı yere sapık yazdın sanırım :)
tarafından
P.s.i.ko.pat yazdım ☺️
(7,121 puan) tarafından
:D Olabilir tabii ki canım, neler görüp, okuyoruz Allah muhafaza
tarafından
Allah korusun
0 oy
(904 puan) tarafından
İnstagram hesabını sil canım soyadın adın belli olmayan bir hesap aç ve instagramda artık şöyle bir özellik var: bu kişinin bundan sonra açacağı hesapları da engelle gibi tam hatırlamıyorum. Sana ulaşamasın. Evini vs. bilmiyordur inşallah. 
tarafından
Yok bilmiyor evimi bundan sonraki hesapları da engelle dememe rağmen bulup ekliyor. Kullanıcı adımı profil resmi mi değiştim yine buldu. Hesabımı dondurdum
(904 puan) tarafından
Oh iyi bari kuzumm. Rabbim böyle ırz düşmanlarından cümlemizi korusun..
tarafından
Amin böyle kanı bozuklar yüzünden insanları. Huzuru kalmıyor evde durdugum yerde bela gelip buluyor
(904 puan) tarafından
Canım seni görmüştüm fıstık gibisin maşallah Rabbim tüm kötü göz ve nazarlardan korusun. Sevdiklerine bağışlasın.
tarafından
Amin teşekkür ederim cumlemizi korusun
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Senin yerinde olsam Instagram i silerim çokta önemli bir şey değil.

Eşinin sana kizmasi ya da kalkıp Samsun a olay çıkarmasından iyidir.

Sen ondan gizlersen o denk gelirde görürse güveni sarsılır ve evliliğinizi olumsuz etkiler.
tarafından
Hesabımi dondurdum. Yarında anlatacağım eşime
(2,149 puan) tarafından
Hesabını dondurduysan anlatma eşine zaten ulaşamaz sana o man.yak
tarafından
Bilmiyorum ama anlatmak en doğrusu gibi
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Eşinin instagramını kullanın canım kendininkini kapat yada şikayet et sonuçta buda bi tacizdir 
tarafından
Dondurdum hesabımı. Engelledim şikayette ettim
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Yerinde olsam hesabımı kapatırım uzun bir süre sonra açar ismimi değiştiririm ki bulamasın. Allah korusun yarın öbür gün iftira atar pişman olursun 
tarafından
Kaç kere kullanıcı adımı profil resmi değiştim gene buldu . Nasıl buluyor onu da anlamıyorum hesabımı dondurdum
0 oy
(712 puan) tarafından
Sosyal medyadan ya uzak dur yada farklı isim aç ve profilde resmin falan olmasin
tarafından
Denedim öylede gene buldu beni . Dondurdum hesabımı
0 oy
tarafından
Canım bence bir süre sosyal medya hesabını kapat böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ya Allah kurtarsın 
tarafından
Hesabımı dondurdum . Gece mesaj falan da atar diye yarında eşime anlatacagim
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Ben olsam eşime söylerim yarın bi gün iftirada atar bu adam hiç açıklama yapamazsın o zaman 
tarafından
İftira atması için onunla olan konuşma kaydı vs olması gerekmez mi gerçi böylesinden herşey beklenir. Yarın anlatacağım
(2,014 puan) tarafından
Şimdi ki insanlar kafayı yemiş yalandan senle mesajlaşmış gibi bile yapabilir başkasının adını sen diye kaydeder. En azından eşin bi arar korkutur yada ne bileyim mesaj yazar. Bi ara benide böyle biri arayıp durdu eşime söyledim aradı ağzına geleni saydı bidaha o oldu asla aramadı
tarafından
Yarın konuşacağım cok ileri gitti bu sefer böyle pisliklerden korusun cümlemizi Rabb'im
0 oy
(7,678 puan) tarafından
Mesaj bölümünü kapatabilirsin canım bir bir de isim değişikliği yap hesabını bulamasın.
tarafından
Hesabımi dondurdum. Daha önce de kullanıcı adımı profil resmi değiştim yine buldu

İlgili bir soru bulunamadı

403,996 soru

12,102,885 cevap

36,420 kullanıcı

...