Bassaglılıgı veren arkadaslarım allh razı olsun hepinizden ysamaksa yasıyrum ıate bende 2 evladım jcın ayakta duruyrum aglamaktan izlemekten ınanın gozlerım gormuyo arrk cok agır cok suan babamın ewı de hala kalıyoruz cunkı oda yaslı onada bakıyrum smdı cocuklarım ona biraz iyi geldo babamda onlarla oyalanyo annem gitti benim huzurum mutluluğun inanın gttı esımde okadr severdıkı allh razı olsun kucagımda tasındı resmen ama benım esımle annem oluncede aram bozuldu annemi cenaze aracıyla gtrdıklerınde o aglayısını gorseydınnz hepımızın pskolojısını bozuldu annem olunce ben kendime Uzulmuyrumkı olurum ölurum allh ne demıs olur bende genc kızımı annamı kaybettım ** ardımda kalan yavruma uzuluyorum dmıs herkeze sna yıuk oldum dıyosu hep :(anne niye oyle dıyosun dıyodum sen bna 32 sene bakmışsın 9 ay karnında tasımıssjn smdı ben sna bakmıısm cokmu dıyodum allh senn de elinden tutsun yavrum mm dıyosu cok ozledım cokkk dha anne bu dogcak bunu buytcez dıyodum karnımı sewıp opuyodu ınslalh dıyodu hc belli etmedim hc hep ıxıme attım baktıkca ona ıcım kanıyodu madem olcektı hep sevgdgı seylerı yaptık her gun dısarı ya cıkarttık cgerı cok swerdı oyle yedrdım ki yasak degılmı nılgun dedı ye anne dedim yasak degıl bı bosver ay allhım su saat oldu kalkmısm hala aglıyrum ew ustume gelıyo dyanamıyrum yemin ederim