+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen hafta gittim acile kızım idrarını yaparken çok ağlıyor dedim yolladı covid e. Sonuç cıktı negatif. Bugün gece ateşi vardı zor düşürdüm ilerlemesin gotureyim randevusuz bakmıyorlar diye başta acile gittim orası dedi çocuk polikinlgiine gittim girdim doktorun birine neyi var dedi ateşi var dedim covid e git buraya istek formu arıyorum dedi grip ilacı içir dedi masadan oturduğu yerde. Ya dese ki hem covid e git bi de kanlarına bakalım her ihtimale karşı diye yok direk covid e git. Almadım sekreterden istek forumunu geri gittim acile bakın dedim boyle böyle orası covid e git dediyse burada bir şey yapamayız dedi triajdaki kadın ya dedim insan bi kontrol eder yollar masada oturduğu yerde covid diyor dedim biz bir şey yapamayız dedi aldım çocuğumu geldim eve bu nasıl bir şeydir hapşırsak covid testi geçen hafta ıdrar da yanma dedim yaptı covid testini taa çocuğumun burnunun sonuna kadar yeter ya

4 Cevaplar

0 oy
(1,424 puan) tarafından
Tam okuayamdim yazini ama millet agridan ölse covid testi yapıp yolluyorlar ağrı dindirme adına  hiç bişey yok sanırım doktorlar gece nöbetine kalmıyorlar. Paranız varsa özele gideceksiniz.....
tarafından
Ya o kadar sinir oldum testi vericem sonuç çıkınca geri gel dicek ben ki hastaneye gidene kadar 2 dolmuş degistiriyorum hasta çocuğumla
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Çiş yaparken ağlıyor dedin mi onu deseydin ya 
tarafından
Dedim covid deki doktor bile şaşırdı kaldı
(1,862 puan) tarafından
İlginçç
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım enfeksiyonmu varmış
tarafından
Hicbir şey demedi ki covid e git dedi koltuğundan bile.kalkmadi kadın ya
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın hepsini yengem kalbim sıkışıyor diye gitti test yapıp yollamışlar geri kalp spazmı geçirmiş özele gidince anladılar şikayet ettı cimere ama sonuç yok 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
28 Ocak 2024 Aile kategorisinde Mrvgul (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 426 göst.
1 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Anneoluyorum20 (10 puan) tarafından soruldu

403,830 soru

12,098,083 cevap