+1 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Ya arkadaşlar dün teyzemin oğlu ile konuşuyorum WhatsAppta elektrik mühendisi kendisi onunla ilgili bir şey soruyorum ama eşim onunla konuştuğumu bilmiyor tabi çay getir dedi bende dur bı erkekle konuşuyorum dedim denemek amaçlı tabii çay koy hadi bana dedi başkası olsa kim bu der değil mi :'(

43 Cevaplar

0 oy
(1,942 puan) tarafından
Bence inanmadı canım 
(193 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(14,872 puan) tarafından
Yani öyle demen de yanlış bı erkekle konuşuyorum. Adam inanmamıştır 
(193 puan) tarafından
Hiçbir tepki vermedi ama
0 oy
(11,215 puan) tarafından
Eşim bana dur bı kadınla konuşuyorum dese iyi kolay gelsin derim yapacak olan söyler mi a canım adam inanmamıştr
(193 puan) tarafından
Ne bileyim bir tepki vermesini bekledim
0 oy
(1,570 puan) tarafından
E ustune düşmemiştir sonuç olarak hayatimizda bir suru onemli olan erkek var bababimiz kardesimiz dayimiz amcamiz onlardan biridir diye onemsememistir 
(193 puan) tarafından
Belkide kuzum
0 oy
tarafından
Bende dün eşim maç izlerken oo bu oyuncu yakışıklı dedim . He mısırlı dedi . Ya öyle mi çok yakışıklı dedim adamın tipi baya iyi dedim hiç oralı olmadı . Genelde gözlerini belerte belerte açar Eboo beni kıskançlık krizine sokma derdi . Dün sordum dedim niye tepki vermedin cevap vermedi maç izlemeye devam etti
(193 puan) tarafından
Benimki o yönden tepki vermez
0 oy
(5,214 puan) tarafından
Inanmamistir ki
(193 puan) tarafından
Demi olabilir
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Akraba diye bisey dememistir tanıyosa kuzum 

Merabaaa diye ordan bi ses vereydi kocana :)

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Her zaman böyle mi peki 
0 oy
tarafından
İnandırıcı olmamıştır kız 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Erkek demissin ya sana guveniyordur oyle bisey yapcagina ihtimal vermeyip şakaya vurmus olabilir.. ona kalirsa benim kocam beni hic biseyden kiskanmaz bak bugun modemi kurmaya gelceklerini bile bile beni adamlarla tek birakti veya kapaliyim ustune basina ceki duzen ver demeden kuzeninu getirdi yaninda sacim falan acikti almadim iceriye tabi gordu bagirdim cagirdim bende bnde onu kiskanmam sevmiyorum cunki
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Güveniyor yda şaka saanmıştır hangi evli kadın erkekle konuşur snn kötü kadın olduğunu düşünse dha mı iyiydi
0 oy
(79 puan) tarafından
Sana güveniyor yapan kişi söylemez zaten canım akıllı kocan
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Tuhaf olmuş 
0 oy
(7,323 puan) tarafından

Onun yanında telle oynayamiyom :ermm: napan o telde. Ne var der.. Ulen sabahtan gece 11 e kadar almiyom iş güçten çocuktan.  . Kendisi eve gelir gelmez teli elde WC de aynı.. Eşim tuhaf biri. 

0 oy
tarafından

Benim kuzenlerimin numaralari falan asla yok evlendigimden beri cok kiskanctir asla birakmaz kendisi de kuzenlerini kaydetmez kızları sevmiyorum diyor evli barklı kadin adam oyle numaralari birbirlerinde diye 

Valla ben kocama oyle desem kafama bisey atmıştı  çoktan :D senin ki dalgınlığina gelmiştir  heralde

0 oy
(378 puan) tarafından
Bir erkekle konusuyorum demek hadi bakalim ne soyleyeceksin demek oluyo canim, yani dogal akisinda kurulan bi cumle degil, esin de bunu anlayip bilerek umursamamistir
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Kıskanması. Daha iyi kıskanç erkek çok kotu canım ya ama seni ciddiye almamıştır emin ol bende bazen diyrm takmiyor bile:-):-) ama çok şükür iş arkadasimla bile konustgm olmuştur karismsz yani çok şükür :-)
0 oy
tarafından
Yahu kendinize eğlence mi arıyorsunuz olay mı çıkarmayaa çalışıyorsunuz? Eşin laf etse kavga çıkarsa bu sefer de kuzenimden bile kıskandı bana güvenmiyor dersiniz
0 oy
tarafından
Ahahha erkekle konusiyom gel kiskanclik krizine gir demissin direk 
0 oy
(2,698 puan) tarafından

Güvendiğinden bence aksine güzel birşey bu :)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 654 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,161 cevap

42,929 kullanıcı

Kategoriler

...