0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba anneler 2 aylık oğlum var. Bebivita kullanıyorduk Aptamil falan denedik yemedi bunu yemeye basldi 3 haftadır falan kullanıyoruz. Aynı zamanda emiyor ama yetmiyor bu yüzden mama kullaniyorm. Dünden beri kakası mukuslu süt urunlerine alejisi olabilirmis keçi sütü kullanılan bir mama aldım buna geçmek sorun olur mu ? Keçi sütlü mama kullanan vaemi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oda süt  ama 

Süt ürünlerine ve sute alarjisi olan bebeklerin ozel mamaları var canm raporlu
(5,337 puan) tarafından
Keci ve manda sutu diger sutlerden farkli, genelde inek sutu alerjisi oluyo, benim bebegimde de alerji var keci peynirir,manda ve keci yogurdu serbest
-Reklam-
0 oy
tarafından

Alerji olduğunu düşünüyorsanız  sürekli mama değiştirmeyin ve çocuk dr na goturun  özel  mama ya geçiriyor sizi  recete ediyor   eczaneden alıyorsunuz

0 oy
tarafından
Alerji maması var canım onlardan kullan hatta hastaneye git alerji testi yaptır ..

Süt alerjisi çıkarsa Dr alerji maması yazıyor 1 yıllık ücretsiz mama alabiliyorsun devet karşılıyor benim ikizlere alerji maması veriyorum ben..

Alerjileri var süte ..

Ve gerçekten alerji illet bisiy yumurta alerjileri de var çorbaya koymuştum yumurta baygınlık geçirdi bir tanesi hastaneye zor yetistirdik ihmale gelmiyor alerji hele ki ek gıdaya geçmeden mutlaka götür test yaptır 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
16 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevilsellvi (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ranicwela (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 318 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu

406,046 soru

12,172,469 cevap

36,640 kullanıcı

...