0 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde (5,052 puan) tarafından

Son 75 gün zaman geçmek bilmiyor geçse de oğluşuma kavuşsam her şeyi hazır paşamın yıkandı ütülendi beşiği bebek arabası kurulu onu bekliyor :) Yavaştan ev temizliğine başladım hastane çantamı falan hazırlıyorum siz neler yapıyorsunuz ? :)

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından

programa gore 160 gun var ama sezeryan olucagim icin daha Erken olucaktir

-Reklam-
+1 oy
(389 puan) tarafından

Erkenden yapmışsın herseyi son gunlerde zaman hic gecmeyecek :) ben 32+4deyim oglumun sadece arabasi var :D temizlige baslama derim cok cok erken evi kullaniyoruz yine ayni olucak enerjini cok harcama :) eegr sana yardim edebilcek olan varsa 37. Haftanda yap derim 

(5,052 puan) tarafından
Söyledim benim annem de söyledi ben de yaşlıyım elimden pek bir şey gelmez diyip sırıtıyor 2 buçuk aylık hamileyken ev taşıdık kendi annem yardım etti düşük tehlikem vardı kaynanam anca geliyordu bize bakıyordu gidiyordu annem laf sokuyor anlamıyor ama gamsız bende ki kaynana
(389 puan) tarafından
Bende 5 aylikken tasindim gebzeden sakaryaya saolsun annem geldi valla dogumada kaynanam mecbur gelicek. Birde siz heralde ayni sehirdesiniz. Ne olucak iki bez yikayip sana uzatmaktan hastalanmaz. Ben senin yerinde olsam asla boyle haksizliga sessiz kalmam saygisizlik etmem ama sessizde kalmam. Guzel guzel sakin sakin derim anne yardim edersin bana ben seni yormam merak etme yine yok derse o zaman kadin tutalim temizligi yapsin de. Sanada yazik yani dusunmesi lagzim bunu bu kaynanalari anlamiyorum bizlerde bir annenin evladiyiz.
(5,052 puan) tarafından
Ah kuzum içi seni dışı beni yakar evlendim eşime ailem yardım etti eşya konusun da oğlum olacak ailem yardım etti eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı gelinleri olarak koluma bilezik bile almadılar ama eşimden çok memnunum kaynanam kocası oğlu işe gider o da onlar gider gitmez evden çıkar kapı kapı gezer dedikodu yapar kocasını kötüler para vermiyor der vs zâten kocası içkiye para yatırmaktan beni oğlunu düşünmüyor torunları olacak onu bile umursamıyorlar temizlikci tutalım desem ben de para yok der :D ALLAH yok etsin onları artık dâhâ ne diyeyim
(389 puan) tarafından
Allah hidayet versin yavrum ne diyim. Boyle gordukce kaynanama dua ediyorum. Bosver rabbim yardimcin olur. Ayni sehirde olsaydık dogumlarimiz bu kadar yakin olmasaydi ben sana yardimci olurdum insanlar cok acimasizlasmislar.öteki dünyayi dusunmez olmuslar. Bu dünyanin imtihan oldugunu unutmuslar ne diyim kendine iyi bak bebegini dusun hepsi olur Allahin izniyle :)
(5,052 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zâten Allah da kolaylığını veriyor :)
+1 oy
(1,350 puan) tarafından

Son 38 ♡♡♡♡ 

+1 oy
(3,697 puan) tarafından

Uygulamaya göre son 18 ❤️

Stres heyecan merak biraz halsizlik falan filan duygu karmaşası yaşıyorum anlayacagın canım

+1 oy
(51 puan) tarafından

Safak 67 :) bende cok sabirsizlaniyorum  :)

+1 oy
tarafından

Allahim nasip ederse Son 98 :D 

+1 oy
(118 puan) tarafından

76  ❤️ zaman hiç geçmiyorr :/

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 173 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde sadiye (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,476 göst.