0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından
kolajen takviyesine başlamak istiyorum çok seçenek var kararsız kaldım deneyip memnun kaldıklarınız var mı? Gerçekten etkili oluyo mu?

6 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Ben bi kaç aydır kullanıyorum cildimde gözle görülür değişim var her gören sormaya başladı ne yaptırdın diye etikili gerçekten
(12 puan) tarafından
Hangi kolajeni kullanıyosun peki?
(35 puan) tarafından
Peptage kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Emziren anneler kullanabiliyor mu?
(29 puan) tarafından
yok canım doktora danışman lazım
0 oy
(14,898 puan) tarafından
O ne canım ....
(959 puan) tarafından
Bence doktora danış bi kan tahlili filan ister belki ihtiyacın yoktur farklı tedavi uygular, bu sefer yan etki yapsa hesap soracağın kimse olmaz bi cildiyeye danısman daha iyi olur belki benim dediğimden daha farklı birşey söyler
tarafından
Anladım canım gecmis olsun ya oda zor kaç yaşındasın bu arada sen yawrum
tarafından
Aynen öyle canım işte sormadan kullanmam ben zaten sen sordun mu doktora oeki
(959 puan) tarafından
Ben belarken sivilce içinn roucutone kullandım çok iyi gelmişti cildim tertemiz olmustu evlenince kadınlık hormonları basladı, polikistik overmişim bide tekrar başladı doğumdan sonra dermapen yaptırıcam artık
(959 puan) tarafından
Yok bana ecz tanıdıgım sadece 30 dan önce kullanma bosver dedi o yğzden hiç sormadım
0 oy
(238 puan) tarafından
Burda beklim bende 
0 oy
tarafından
Kalojene baslamadim. Ama c vitamini kullaniyorum. Ve yuzume e vitaminiyle masaj yapiyorum. Memnunum.40 tan sonra belki kolajenede baslarim : D
0 oy
(29 puan) tarafından
Ben de farklı bi marka kullanıyodum ama hem pek etkisini göremedim hem de mide ağrısı yaptığı için uzun süre kullanamadım eczacı arkadaşımın önerisiyle peptage kullanmaya başladım 2. Kutudayım şu an kuruluktan pul pul dökülürdü cildim şimdi gayet nemli ve sağlıklı içeriği de çok güzel tavsiye ederim
(12 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim öneriler için inceledim internetten içeriği ben de beğendim ilk fırsatta eczaneye uğricam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbsradrkk (1,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
5 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,316 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...