0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğime hatim basladim bitiremedim yakınımız vefat etti yasın okuyacam dedim okuyamadım kendimi çok kötü hissediyorum tansiyon gizli şeker var bide şimdi yalancı kasilmalar basladi hep yatıyorum ben napacam bu hantalligi nasıl atacam 32. Haftamdayım doğumdan sonra bu hantalligim gider mi :((( yemek bile zor yapiyom ailem de yok yanimda uzaktalar bize. tek başıma bunalıma girdim komşu yok aile yok esim işte bende hep uykuya verdim kendimi :'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçer canım geçer merak etme bugünlerin tadını çıkar sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah stres yapma 
tarafından
İnşallah ya hatimimi bitiremedim vicdan azabı çekiyorum :'(
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından
Yandığın şeye bak ben napıyım ya 12.haftamda kanamalar basladı düşük riski bitti erken doğum riski basladı aylardır yatmaktan baska yaptıgım sey yok yasak daha bugün doktorum tuvalet dısında kalmıcaksın bu sekilde 35. Hafta görürüz dedi. Şükret yine haline ben hastaneye giderken bile tekerli sandalyeyle gidiyorum yasak tamamen yürümem bi de hamilelikten önce o kadar hareketliydim ki yerimde durmazdım ev işi spor dısarısı psikolojim alt üst oldu. Dert yanma valla şükret yine daha kötüleri var bizden
tarafından
Derdim hatimi bitirememek aslında geçmiş olsun ilk zamanlar leke oldu progestan kullandım 20. Haftadan sonra tansiyon şeker çıktı. tansiyon gebelik şekeri de zor bacim bende çekiyorum Allah tez vakitte sağlıkla dogurmamiza yardım etsin inşallah herkesin derdi kendine ağır
(959 puan) tarafından
Ay bak onı bilmiyordum zor olmazmı tansiyon şeker çok kötü hamilelikte valls çektiğimiz bu sıkontıya değer inşallah sağlıkls kucagımıza alslımda bunlar bizde snı olarak kslıcak nasılsa
tarafından
Aynen umarım doğumdan sonra kalıcı olmaz tansiyon şeker :(((
(959 puan) tarafından
İnşallah geçer hayatım bol dua edicez
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Geçer geçer hatta bugünlerini özlersin
0 oy
tarafından
Geçer inşallah cnm az kalmış 
0 oy
(623 puan) tarafından
Bugünleri mumla ariycaksin kuzum en azından yatabiliyormusum diyeceksin yatabildigin kadar yat sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimki 6 aylık 5 dk durmuyor tuvalete bile benle geliyor 3 aydır kahvaltı etmiyorum sadece akşamları yemek yiyorum şuan hamile kaldığım kilonun altına indim 50 kiloyum :D yat yat keyfini çıkar su zamanlarin 
tarafından
Aaayyy canım ya :( Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 314 göst.
7 Ocak 2026 Diğer kategorisinde 2121erva (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 354 göst.
0 oy
17 cevap 898 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler