0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kizlar dogurali 3 ay olcak haftaya her gece cati agrisi cekiyorum dun gunduzde hafiften agriyordu bugun agrirmi bilmiyorum ama bu gece daha beter agrim vardi kalca kemigime dogru vuruyor artik neden olabilir kizlar ya

3 Cevaplar

0 oy
(14,748 puan) tarafından

Çatı ağrısı dediğin genitla bölgenin Oraları mi Bende hamileyim 2. İlk defa oralsrim ağrıyor 

Dr gün içinde yoruluruorsan olabilir dedi 
(3,102 puan) tarafından
Canim genital bolgenin ordaki yani tam iki bacagin genital bolgedeki bitimi varya cati kemigi diyorlar orasi ya hamileyken benimde cok agrirdi ama dogum yaptim daha beter agrimaya basladi ozellikle geceleri
(14,748 puan) tarafından
Gun içinde yorgunluktan oluyor dedi dr senin de oylr olabilir 2 bebeğin var diue biliyorum
Veya belki üşütüyor olabilirsin
(3,102 puan) tarafından
Yok kuzu ya oyle yormamki kendimi ikisinide yani basima alip kös kös oturuyorum:D internetten arastirmistim o kemikle dogumdan dolayi enfeksiyon olabiliyormus ablamda kirilmis olabilirmi dedi ama kirilsa surekli bi agri olur diye dusunuyorum bide kikirdakmis oranin kemigi bide ben son an ebe hemsirenin dedigi sekil cikmadi cocugu firlattigim icin gsysjshhsjshs ondanda olabilirmi diye dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post üste çıksın 
(3,102 puan) tarafından
Sagol kuzum:)
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Gebelikte o kısımda varis oluştu mu canım. Ben şu an hamileyim bi kaç haftadır var ağrısı doğumdan sonra biraz uzun surebiliyormus geçmesi
(3,102 puan) tarafından
Aa evet kuzu vardi varis sanki hic dikkatli bakmadim ama hatirladigim kadariyla vardi ama degisik bir acı ya yanıyo gibi agriyo sanki kemigi yakiyorlar
(2,496 puan) tarafından
Aynen çok değişik bı ağrı canım ya fazlasıyla yaşıyorum. Doktor bana diz altı varis çorabı önerdi bı kaç hafta giyyim diyorum doğumdan önce belki ağrısı azalır sen de dene istersen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 553 göst.
11 Ocak 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,053 cevap

43,625 kullanıcı

Kategoriler

...