+1 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Pişirip bilandirdan gecirsem agir olurmu  5 buçuk aylık sayılır 

16 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bence 7. Ayı bekle 
-Reklam-
0 oy
tarafından

6 ya girene kadar bekle derim canım 

Birde ıspanak değil de patates vs gibi alerjik reaksiyonu daha düşük gıdalar ile başlasan daha iyi olur
0 oy
(137,803 puan) tarafından
dur bee yavaşşş
0 oy
(11,499 puan) tarafından

7ayda ver canim erken daha

0 oy
tarafından
Canım daha ek gıda yaşı bile gelmemiş acele etme ilk havuç,kabak,yoğurt,elma bunlardan tattirmaya başla
0 oy
(12,871 puan) tarafından
Bence ne yap biliyor musun 7. Aya kadar sadece sebze ve şehriye yoğurt çorbası ver sebze den kastım havuç patates kabak içine birazda pirinç koy 7. Ayda tarhana ıspanak felan ver mama içiyorsa zaten oda yeterli günde 1 kere meyveli data sadece meyve veya  yoğurt ve çorba gerisini mama ver
tarafından
Süt ve süt ürünleri yasak aşkım bizim alerjisi var  o yüzden  ne yapicam ne vericem hic bir şey bilmiyorum   ilk 3 gün kuralını yapmak istiyorum  çünkü alerjik bir bebek oğlum
(12,871 puan) tarafından
O zamn dediğim gibi şehriye ve sebze ver deneyerek tabi onun dışında meyve ver günde 1 kere alerjik bebek de gerçekten zormuş ya Allah kolaylık versin canım
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Kızım 7 aylık henüz vermedim dokunur diye seninki daha cok.kucuk 
0 oy
(2,596 puan) tarafından
henüz erken olur canım 7. ay daha uygun olur ama patates, kabak, havuç, bal kabağı, tatlı patates ile başlayabilirsin her birini 3 gün kurlı ile sonra da meyvelere geçersin alerji oluşturmayan sebzelerden çorba yapabilirsin içerisne pirinç ekleyerek
0 oy
(102 puan) tarafından
Ispanak vermeyin alerjik reaksiyon geliştirebilicek bir sebze 

Siz tadımların hepsini bitirdiniz mi bitirdiyseniz karışık sebze çorbası verebilirsiniz birde 5.5 aylık bebekte tadımın hepsini bitirmek zaten 6 ayı buluyor
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Bekle canm erken daha
0 oy
tarafından
5 aylıkken vermiki versende bence yemez
0 oy
(13,536 puan) tarafından
Canım belli sebzeler teker teker vererek git. Patates haşla ez çatalla (asla blender değil) 3 gün ver havuç kabak bunlar da eynı şekilde. Ispanak 7 ayından önce verme 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Yok canım en az yedinci ayı bekle derim 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Daha erken ıspanak için
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Canım biraz daha bekle ben 7 aylık başladım çorbalara ıspanak pirinçli çorba 1 kere verdim 
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Ispanak benim bildiğim 8 ay be üzeri verilebilir 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
7 cevap 229 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy