0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Kizlar simdi yilbasinda annemgil davet etti bizi

Esimin kizkardesi erkek kardesi var onlar evli ablasina gtcekler kayananm evde kalcak

Esim de dedi anennegile annemde gelsin diye.

Bnde dedim ablangile gtcekler kizina ztn annenide gotrsunler dedim baya kavga ettik kendi kizinin evi varken kendi kizi bile tahamul edemiyor  istemiyor evine kendi kizi varken bizimle gelmesi istemiyorm cunku cok cahil herseye cok karisir morelim cok bozuk

31 Cevaplar

+10 oy
(134,188 puan) tarafından
bi aksam oturmasi sonucta gelip 1 bardak cay isse nolurki cahil dediginiz kadin hayat arkadasinizi dogurmus sonucta degilmi
kiz populerligi yaa ben kimin kimden bi ustunlugum varki burda o konu cok sacma ebrusum avukatim kankim sapigim herseyimsin bebeeemmm diger arkadasin eski uye oldunu biliyom benim postlarimi falan sıkı takip etmis belli ama yanlis yerden girdi
tarafından
Kız Sevda arkadaş sayesinde  öğrendim hikayeni merak ediyordum hajahajs boşver onları salla gitsin
gavur deel baci sorsan 2 hac bilmem kac umre yapmis ama süsluman iste
tarafından
Kız Sevda insanlıktan nasibini almamış galiba o karı boş boş konuşmaya sarmış kendini:)
Saygı sevgi güzel öğütler onun için boş şeyler galiba kişi kendinden bilir işi herkesi kendi gibi görüyor:) Bir de bana avukat diyor he bacım avukatım var mı bir diyeceğin yanlış insanla çattın:)
tarafından
Rabbim süslümanlardan korusun bizi bacı
-Reklam-
+2 oy
(2,840 puan) tarafından
Canm seni de anlyorum annenlerle yalnz olmak istyorsun ama kaynvalidene de günah evde tek mi kalsn kızı da istememiş zaten oğlu da yani eşin de istemezse günah değl mi düşün okdr cocuk doğurmuş bakmş büyütmüş smdi kimse onu istemyor cok zor ya bizde suan evlat büyütüyoruz ayy uykusz kaldk ayy yemk temzlk vs yapamyoruz ayy cay kahve burnumuzdan geldi die dert yanyoruz evlatlarmz büyüyünce bizi istemeseler cok üzülmez miyz empati kur kendini kaynvalidenin yerine bırakta düşün bir gece hemn gelir geçer onu yalnz brakmayın lütfen böyle yaparak eşini de kendinden soğutursun 
(483 puan) tarafından
Bnm zoruma giden esim kardeslerine ablasina gelince gezsunler diyor bnm de hakkim.gezmek bnde basbasa olak diyince sen kotusuun diyorr
(2,840 puan) tarafından
Ama canm Onlarn çocuğu yok dışarı çıkıp gezecekler sizin cocuk var annenlerin evinde oturup vakit geçireceksiniz
(483 puan) tarafından
Kzi disari cikmicaklar annesi gelmeisn diye yalan soylicekler gorumcemde toplanacaklar
(2,840 puan) tarafından
Onlar da ne biçim evlat yaa Allah herkese hayrlı evlat nasip etsin
(483 puan) tarafından
Valal.ben vicdansz degilim ama inanki esim tek cougu degilki onlarda dusunsun onlarda gelsin bizde gidek  hepsi evladi sncta
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Gelsin kız nolcak kızı da istemiyosa gelini olarak sen götür yanlız kalmasın ne kadar kötü de olsa anne sonuçta 
(1,784 puan) tarafından
Canm bak benm kaynanam yok ama babaannem var eminim kaynanan onun kadar kötü ve çekilmez bı insan değildir annem 30 yıldır bakiyo hastanelerde yattı annem başında durdu çoğu zaman işten gelir çorba yapar yemek yapar götürürdü sonra yine nankorlugunu yapardı ama yine de babam için Allah için yapardı sende götür onun için değil eşin için sonuçta sende yaslanicaksin illaki huysuz olucaksn seninde evlatların seni istemese hoşuna gider mi bence gitmez.
(483 puan) tarafından
Ben vicdanliyim ama.esim ablasina gelince onlar gezsin bizle gelsin fiyot bnm asil  sinirlendgim.mesele bu kizida onun evladi oda dusunsun bnce
(1,784 puan) tarafından
Haklı canm kusura bakma geziceklerse yaşlı kadınla nasıl gezicekler biraz anlayışlı oll bu kadar sorun ediyosan vicdanlı olduğunu düşünmüyorum biz denize pikniğe nereye gitsek nenemi de götürürdük anneme okadar cektirmesine rağmen yine de vicdan yapardı ne diyim şimdi ki gelinler iki üç laf duyunca kaynanam kötü diyo annen herşeye karissa bu kadar sorun edip cahil der mıydın acaba..
(483 puan) tarafından
Bne layananm hersyi karstriyor jep onun yzunden tartsiyorz benm ailem biseyimze karsma daha 1 kete  tartsmadik
(1,784 puan) tarafından
Herşeye karışmayan kaynana mı var napalim 1 2 saatte olsa 1 gece de olsa anlayış göster böyle yaparak eşinle de aran bozulur
0 oy
tarafından
Gelse ne olacak ki 
(483 puan) tarafından
Cekilecek biri degilki
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Ne desem olmaz onlar için siz programı bozuyor olacaksınız eşin düşünmeli biz yokuz demeli annemide götürün demeli
(483 puan) tarafından
Ayrnne oyle ama neymis onlar gzermis ablasigil onlar cocuksuzmus bizim cocugumuz varms aile ortamina gircekmisiz
(6,678 puan) tarafından
Ohoo Allah yardımcın iz olsun canım ne deyim
(483 puan) tarafından
Aynrn canm
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Aman bide bu dert oluyo yılbaşında yaaa
(483 puan) tarafından
Aynrn valla ya
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Kayinvalideniz sizinle mi yaşıyor yaşlı kadının ne işi var gençlerin yanında ayrıca yaaaa ben anlamıyorum otursunlar durdukları yerde eşiniz mi dedi direk annemde bizimle gelsin diye iletişiminiz nasıl oldu işte gergin ise ondan moraliniz bozuldu 
(483 puan) tarafından
Bizimle yasamiyor evde tek diye annm de biseler evde yapar annengile gelsn dedi bnde ablangile gtsin dedim biz annemgile de kalcaz gece donemeyiz dedim annen kalmak istemez nsl  geti gtcek dedim
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Cahil olunca ne oluyor bir saat çekemiyor musun 

kaynanain yasina geldigimde sen nasi olcani bilemezsinki ne yasatirsan ayninj yasarsin dikkat et
(483 puan) tarafından
Canm kayananm kimse istemez huyunfan dolayi  kimse istemiyor ondan bn kimsenjn isinie karsmak iyi degil sonra kimse istemiyor
1 gece babanin evine misafir olcak bu kadar olayi buyutup aglamaya zirlamaya ne gerek var senin evine yerlesmiycek sadece 1 gece tanri misafiriniz olcak misafir bereketiyle gelirmis
(483 puan) tarafından
Esimin benj anlamamsi daha cokz  zoruma gdiiyor
bemce senin esini anlamamak onun zoruna gidiyodur
0 oy
tarafından
Cahil diye insanları yargılama.

Herşeye cok karışması cahillikten değil meraktan burnunu sokmaktır anladigim kadarıyla.
(483 puan) tarafından
Burnunu sokmasi kotu iste hersys karsmasi insalanladi huzurunn bpzulmasi
hatcciikk benim yoruma gelsene
0 oy
tarafından
Kocan annesiyle evde kalsın o zman 
(483 puan) tarafından
Bide hamileyim aglaua aglaya bkr hal oldu resmen esim gotunu yirtti neymis hic hatri yokmuymus
tarafından
Bebginde üzülüyor ağlama. İstemiyorsan gelmesin tabi bazıları gerçekten hiç çekilmiyor seni anlıyorum. Madem öyle ben gitcem sen de naparsan yap annenle de. Ayricaaa kendi kızının cagirmadihi ayıp değil seninki mi ayipmis gitsin kardeşine desin bu kadın seni doğurdu büyüttü diye tabi diyemez
(483 puan) tarafından
Ben diyotimki ablana soyle o zamn 2 saate annenden durak herkes toplansin ordanda anneem gecek dyorm ablaisni karstrmiyot
tarafından
E Nazi sana geçiyor. Burnumdan getirecekse kabul etmezdim ben olsam. İnsanları memnun edemezsin gelse yine kulp takar. Tek giderim eğlenirim daha iyi. O üzülsün beni buna mecbur bıraktığı icin
(483 puan) tarafından
Vaal duruma gorw bakcam ya bide evde hic bise yok 5 tll oaram bile yoksa gtmezsek anennemi bize cagircam diyor ee evde basbasa olak annenein ne isi var
0 oy
tarafından
Canim hadi sen elkizisin mecbur deyilsin bakmaya  cekmeye  ama  Kizi bile istemiyor ne evlatlar var bizim cocuklardami boyle olucak rabbim hayirli evlat etsin
(483 puan) tarafından
Bnde bunu demek istiyirm esim anlamiyot
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ben götürürdüm kayinvalidemi annemlere... bunun için huzursuz olmaya gerek yok bence kızı götürmemiş gelin olarak sen götür hem oğlu hem kızı görsün 
(4,152 puan) tarafından
Tekrar konuşabilirsiniz bence ..esini arayıp veya mesaj atıp biraz fevri davrandım annen gelsin bizimle diyebilirsin belki aranız da düzelir
(483 puan) tarafından
Oyle yaoinca sen hatani anladin haksiz oldgunu anladn ondan boyle  yazdin der iyice haksiz ollurum
(4,152 puan) tarafından
Sende eklersin annenin evde yalnız kalmasına gönlüm razı olmadı bende anneyim empati yaptım dersin kızı istemiyor biz götürelim yanımızda olsun de
(483 puan) tarafından
Cok kotu tartsikk suan diyememki
(4,152 puan) tarafından
O zaman biraz sakinleşsin öyle söylersin birkaç saat sonra
0 oy
tarafından
Valla ben annemi de alıp kaynanamgile gidecem yarın küçük bebeğim var zaten eşimle plan yapamıyoruz ondan dolayı, orada köy ortamı soba felan var güzel geçer 
(483 puan) tarafından
Anennen seviliyorfur bnce canm  hersyi karisan esinin huzurun kaciracgia ailesinin huzurunu kaciracgini bilden gotrmesdin belki
tarafından
Doğru diyorsun valla demek senin kaynanan fena, bakma sen burada asıp tutanlari yok 1 çay içmek değil mi yok nişanlıyken beraber değil miydiniz görmedin mi diyenleri, sana konuşuyorlar hepsinin kaynanadan yanan dertleri varda burada kasıyorlar işte, sonuna kadar haklısın sen valla eşin saygısızlık yapmış
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bende istemezdim :d
0 oy
(959 puan) tarafından
Annenle arası iyi neden götürüyorsun 2 3 saat sana ne zararı olabilir ki? 
0 oy
tarafından
Sende bir annesin teknoloji ilerliyor sende kaynana olduğunda gelinin seni cahilsin diye istemediğinde senin zoruna gitmez mi ağrına gitmez mi?? Yaptığın yanlış bişey 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Esının yerinde olsam sen kendin git annenlere, ben de annemle vakit gecirecegim derdim. Adaletsizlik yapmayın, bazı seyleri görmezden gelin. Onlar evladıysa esın de evladı. 
0 oy
tarafından
Yalnızmış kadın ne olacak gelse
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Benim.kaynanamda herseye karışır ama.esim hatrina heryere gotururuz ki yılbaşında annengile gitse ne olacak kac saatlik katlaniver eşinin hatrina esim annemlere her gideceğimizde annemde alalim der olur Derim gorumcemde var ama.asla ablangile gitsin diyemem eşinim annesi sonuçta 
0 oy
(293 puan) tarafından
Yazık ya ben burda eşine üzüldüm annesi için nasıl rencide olmuştur garibim kayınvaliden cahil herşeye karışıyor olabilir eşin öyle istemiş kırmasaydın gülüm 

İlgili bir soru bulunamadı

410,231 soru

12,336,737 cevap

39,411 kullanıcı

Kategoriler

...