0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Kizlar simdi yilbasinda annemgil davet etti bizi

Esimin kizkardesi erkek kardesi var onlar evli ablasina gtcekler kayananm evde kalcak

Esim de dedi anennegile annemde gelsin diye.

Bnde dedim ablangile gtcekler kizina ztn annenide gotrsunler dedim baya kavga ettik kendi kizinin evi varken kendi kizi bile tahamul edemiyor  istemiyor evine kendi kizi varken bizimle gelmesi istemiyorm cunku cok cahil herseye cok karisir morelim cok bozuk

31 Cevaplar

0 oy
(2,948 puan) tarafından
Ozaman eşin annesiyle vakit geçirsin sizde annenizle çünkü herkes ailesiyle olmak isteyebilir. Yani hep birlikte olun ne olacak ki sonuçta ilk defa misafir olmayacak size
-Reklam-
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bende kaynanamı pek sevmem ama saygı duymak zorundayım  asla yargılamak için soylemiyorum abinin eşi annene böyle dese hoş olurmu ben kayınvalidemle eğlenceli ortamlara girmeyi istemem çunku kendide pek sevmez gülmez etmez  ama annemlere gelmesini isterim tamamen senin fikrin boşa kavga etmişsin senden kotusu olmaz şuan 
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Bu kaynanalar da kızları tahammül edemez Ken gelinler den ne bekliyorlar bilmiyorum. Sen annenin yanına git eşin annesinin yanında kalsın
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Ne yaşadınız ne yaptı bilemem tabiii ama bi gün beraber olacaksınız bisey yapmaz heralde büyütmeyi bence 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Ne saçma düşüncelerin var arkadaşım. İstemiyorsan o zaman benim aileme de gitmeyelim de. Eşin seni kırmıyor senin ailenle geçirmeyi kabul ediyor da sen onun annesine üzülmesine dahi tahammül edemiyorsun. Bence kızı bile tahammül edemiyor demek büyük küstahlık. Kızı tahammül edemiyorsa oğlu tahammül etmek istiyor ama engelleniyor ona ne demeli. 
(483 puan) tarafından
Canm.bnde anneme gtmeyelim diyorm onuda anlamiyot
0 oy
tarafından
Çok ayıp bı gece idare ediver bişey olmaz
0 oy
(9,718 puan) tarafından
İnsanlar insanlara imtihandır demiş yaradan...Sınavdan kalıcan bacım uslu ol.Şeytanı kendinize güldürmeyin böyle bişey için.Kızı öyle davranabılır o da onun defteridir o da oraya yazar kara yazısını.Biri benim hakkımda cahil vs dese vallahi çok üzülürdüm.Kayınvaliden yanınıza belki yakışmaz düşmez ne alaka der insan ama ailen anlayışlıysa o da gelsin.Siz ikramda bulunan olun.Allah rızası gözetin.Allaha sığının ınsallah onunda size sıkıntısı dokunmaz...
(483 puan) tarafından
Ben gelmesinden xok aynisni ablasi yapiyor ablasini soyleyince ee ablam gezein diyor  annem ayagina bag olur diyor bnde insanm
(9,718 puan) tarafından
Canım boyle bır tartısmadan sag cıkabılırmısın sence?Bu battıkca batmak.Adam kafaya koymus bi kere durup sana evet ya haklısın ablam goturmelı demeyecek.Sen karnında evladınla agladıgınla kalacaksın.
0 oy
(11,553 puan) tarafından
Yani herşeyş o kadar abartmayı çok seviyorsunuz ki... senin kocan annen hakkında çok cahil herşeye karışıyor huzur bozuyor dese sende kavga çıkarırsın yani evlenmişsin eşinin annesine de saygı duymak düşer pardonda eşin haklı 
(483 puan) tarafından
Ben bunu burdayazdim esime boyle dem3dim sadece ablana gtsin dedim dedim yada biz kendi evimzde kalak dedim
(11,553 puan) tarafından
Canım eşine dememiş olabilirsin ama senin eşin kendi annen hakkında böyle düşğnse hoşuna gidermi
tarafından
Ya kendi evi değilki annesinin evi hakkında eşi nasıl karar verebiliyor belki ailesi hoşlanmıyor kendi evi olsa kabul etmese haklısınız
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Devamlı olmuyorsa gelsin bırak
0 oy
tarafından
Ben size hak verdim gerçekten burda yapılan yorumlarida anlamadım size gelmek istese de hayır deseniz neyse ne annenin evi belki annen hoslanmiyor eşinin buna kendi karar vermesi hiç olmamış bence eşiniz hatalı bu durumda 
0 oy
tarafından
Cahil dediğin insan bir anne şuan yanında olduğun Ailene beraber gitmek istediğin adamın Annesi biraz saygı biraz terbiye yahuu

İlgili bir soru bulunamadı

410,402 soru

12,342,916 cevap

39,808 kullanıcı

Kategoriler

...