0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kizlar bugun cok.sinir oldum kızım okuluna gittim öğle arası biz yemek.yediirirz öğle arası kayseride yaşıyorum bir kadın kayinvalidemde var hamilelikten açıldı konu kadın bama sen hamilemizin dedi şaşırarak bende evet dedim bu yaşta çocuk mu doğuracaksın dedi evet ne varki dedim sen kaç yaşındasın dedi 28 dedim senmi.28 yaşındasın çok büyük duruyorsun dedi hayır 35 göstersem yine şaşırmaz kadın heralde 5o gibi göründüm ki bu kadar şaşırdı gerizekalı ben okula giderken süslenmem normal gittim.esarp yaptım yaptım.gittim ama o adar yaşlı durduğunu düşünmüyorum sinir etti beni dengesiz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Mal mal konuşmuş azının payını vereydin ya dengesizler çok yaaa :angry:

(238 puan) tarafından
Kız siniri.oldum.cok.takilmam ben herşey ama bir insan yaşından ne kadar büyük görünebilli r görünse bile bilemedim menopoza girmiş avratlar gibi davrandı bana *****
tarafından
Hoştt oedan köpek diyecektin de olmuyor işte takma kafanı canım böyleleri öyle mutlu oluyor  insanların üzüntülerinle rahatlıyorlar
(238 puan) tarafından
Bende arkadaşlarla diye aldım kahve içmeye cagirdim kizlar kusura bakmayın 50 yaşından sonra doğuracan kaynanamda hasta evim dağınıktır dedim.guluyorlar:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız amannn torba değilki büzesin takma kafaya
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Ooooo ne dengseisler  var 

Ayni seylere yakın  seyker bende yaşadım  niye yaptinki  4. Çocuğu  nasil bakacaksın  

Diyen hadsiler  gordum ama.hepsinin azinin payini verdim  

Doktor  bile bana kizim sen korunmayı  bilmiyormusun  ne diye 4. Yu yapıyorsun  dedi 

Bende doktor bey isterseniz  size korunmanın  her seklini anlatabilirim  ama şuan  yeri ve zamani degil dedim 
tarafından
Ahahahaaa süper bi cevap olmuş helal olsun :)
(12,272 puan) tarafından
Sanki kendi bakacak esime söyledim  ;)) bana doktorun  adini ver bide bana soylesin  dedi de işte  bazıları  gerçekten  kaşınıyor
(238 puan) tarafından
Ya kadiniilk defa girdum.kaynanmda var di saygısızlık yapmayim dedim yoksa onu orda yerdim o kaşındı ama kaşıyamadım birde o an keyfim yerindeydi indan kale almadım kizlar bile yarın seni çok.sık görmek.istiyoruz dedi bende aman şunun icin kendimi yoramam ben öyle hergun süslemeyi sevemem bazen yaparım.temiz yaparım;))
0 oy
tarafından
Benide hamileliğin başında Bi menopoz teyze sinirlendrmişti bebegimin cinsiyetini sordu bnde kız dedim. Kayınvalidem de vardı zaten onun komşusu. Kadın bana gelin çirkinleşmiş dedi moralim çok bozulmuştu yaşlı diye bişey de diyemedim. Kendisinin ağzında diş kalmamış sinir şey
(238 puan) tarafından
Var.oyle dengessier seninki.yine yaşlı bu 37 38 yaşında var kadın Manyak
tarafından
Ama şimdi olsa cevabını verirdim o zamanlar bulantılı hassas dönemlerdeydim Vala şimdi hiçbişeye tahammülüm yok sende öle yap cevapsız koyma en azından sinirini çıkartırsın
(238 puan) tarafından
Nasil olsa yine görürüm zaten bana derler kendimle barisiğım hep.suslu olayım.millet beni.makyajsiz göremesin yada süsü pus sevmem ben neysem oyum
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Bos insan bos muhabbet yapiyor
0 oy
(159,320 puan) tarafından
Dengesiz patavatsizin teki demmekki uzme tatli canimi sen 
0 oy
tarafından
Valla bisey diyim mi sen elden yakiniyosun benim bizzat ablam edebiyat ogretmeni 5 senelik evli 3bucuk yasinda oglu var. Kisaca bosanmak istiyor daha cocuk dusunmuuor ve severek evlendi. Ben 10 senelik evliyim 3.bebegime hamileyim gorucu usulu evlendim bu bebegime hamile oldugumu ogreninve agzina geleni saydi sanki kizin mi yok oglun mu yok bu cocuk niye tamada cocuk dusunecek zamani buldun altin olmus 400 lira nasil bakacan sen salaksin kocan seni kandirdi nasil doguracan derdin neydi neler saydi neler. Bende 

-ben kimseden hicbirsey istemiyorum altin takmanida istemiyorum cok dusunceli ablaysan nasil doguracan demek yerine yanimda ol da destek ol. Ikincisi bu cocugu emre degil ben istedim Allaha cok sukur durumumda gayet iyi gece gel cocuga da bak demiycem sen de sogurmuycan senin derdin ne dedim. Bu sefer basladi insan gibi isim koymiyosunuz ben koyacam cocugun adini dedi neymis dedim Ayla dedi koymak istiyosan kendin dogurursun bu kadar olur biter dedim gecende agzinin ucuyla soruyo adini ne koydunuz diye Amine Asel dedim. Heee diyo emre annesinin adina yakin olsun diye mi amine koydu dedi annesinin adida Emine oyle bi dusuncesi olsa direkt emine koyar kivirmazdi sen sikinti yapma koyduk cocugumun adini dedim sustu uyuz 
(238 puan) tarafından
Amaaa benimde ablam.yok keşke bie tane olsa diye ağladığın.gunler oldu ama olsun yinede ablan anlar birgün kalbini.kirdigini takma kafana hayırlısı olsun
tarafından
Yok gercekten anlamaz o hep hakli dir lafinin ustune lad yok

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,447,807 soru

23,781,971 cevap

316,440 kullanıcı

...