0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Çok şükür ciddi biseyi yokmuş iltihap varmis bide bi aletle daha baktilar icine ölcümmü neymiş eger oda kötu cikarsa ameliyat ederiz dedi ama cok sukur temiz cikti bi şurup yazdi bitenw kadar kullan dedi icim rahatladi en azindan devlette bu kadar detayli bakmiyolardi gelişi guzel bakip yaziyodu antibiyotigi 

Bide eşim ben hazrilanip cikinca bekle dedi arkamdan geldi yani ona bisey demeden saglik ocagina bi gideym demistim baktim arkamdan geliyor

4 Cevaplar

0 oy
(164,206 puan) tarafından
tipa aldinmi eczaneden
tarafından
Aa yok unutmuşum yaa
tarafından
Pamukla tikasam olurmu
(164,206 puan) tarafından
olur simdilik idare eder
tarafından
Yarin alirim banyo yaptrmayimda
-Reklam-
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Diğer postuna da yazmıştım da insan yerine koyup cevap verseydin keşke 
(377 puan) tarafından
Ya aynen garip geldi senin çocuğunun sağlığının derdindesin o bana yazmadin diye seni azalıyor çok garip yani
(5,570 puan) tarafından
Diğer posta cevap verebilir yeni post açmak yerine size saçma gelebilir ama bana hiç de saçma gelmedi .
(5,570 puan) tarafından
Madem çocuğunun derdinde çocuğuyla ilgilensin gruba girmesin
(377 puan) tarafından
Soran eden çocuğunun durumunu merak edenler vardır girmiştir yazmıştır burada bir çocuğun sağlığı söz konusuyken bana cevap verilmedi diye insanları azarlamaniz çok yanlış bu benim hayat görüşüm siz kendinizi öncelikli görüyorsunuz napalm o da sizin düşünceniz herşeyi karşılıklı yapmamak lazım
(5,570 puan) tarafından
Yorum yaptığım zaman bana cevap verilmemesini sevmiyorum
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm 
tarafından
Saol canm
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm için rahat etmiş oldu en azından
tarafından
Ayenn canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
9 Mayıs 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Kelebek0707 (1,779 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,469 soru

24,461,085 cevap

354,607 kullanıcı

...