0 oy
906 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Avantajları dezavantajlari neler kizlar 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,029 puan) tarafından
Topraktan ev almanin eksi yönü çok şu zamanda oldu ki ekonomi kötüye gitti aldığıniz kişi deneyimsiz malzeme fiyatları dolasiyla evin çok uzun sürede tamamlanma veya kaçıp gitme durumu var. Oldu ki bina dikildi kat mulkiyeti için vs ödemelerde bütün hisse sahiplerini ödemelerinde aksama olabiliyor biri kabul edip diğeri etmeyebiliyor. Veya ekstra masraflar çıkabiliyor. Yani hiç olmazsa kabasi yapılmış bilindik kişilerle çalışmak daha iyi gibi. Kabaran girdik biz kişilerin savsaklamalari yüzünden sknti çektik ama sora bı şekilde halloldu ve kiraya verdik sonrada ayrıldık orada sattık.  Yani eksi yönü çok fazla risk buyuk. Ama bitmiş ev bulmakta zor. Büyük meblalarla yapılmasa bu işler daha iyi birde resmiyete noterle vs ilerlemek 
(44 puan) tarafından
Evet müteahhittin iflas edip ortadan kaybolmasidq var bakalim canim hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha iyi oluyor ya istediğine göre yapıyorsun ediyorsun hem daha uygun oluyor 
(44 puan) tarafından
Aa iyi canim alacagimiz yerde hazirlar 3 milyondan başlıyor, yeni zemin kaziyorlar 1800 milyon baya iyi gibi
tarafından
O ne kız sjsjsjs nerden alionuz öyle okadar paraya
(44 puan) tarafından
Istanbul canim 4350 kira veriyoz
tarafından
Aboooo. Allah yardımcınız olsun canım
(44 puan) tarafından
Aminn canim cümlemizin, işte uzerine biraz daha koyar taksit veririz diyoruz bakalim
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Avantajı parası ve kaçıncı kat istediğine adam gibi karar verebiliyorsun dezavantajları da bazıları iç dekorasyonunda sana ürün seçtirmiyor zevkin dışı eşya ile karşılaşabilirsiniz. 
(44 puan) tarafından
Kaçıncı kat cepheyi secebiliyor musun canim boyleyse cok ıyiymis
(13,313 puan) tarafından
Evet kuzum fiyatı aşağı yukarı belli oluyor zaten atıyorum güney ara kat falan alabiliyorsun atıyorum havuz cephe orman cephe
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Biz aldik guya yarin anahtar teslimdi ******** muteahhit kacti allah belasini versin avantaji herseyin planini yapmistik dublex di ek ucret verip neyi ne istysak yapicaktik
(3,849 puan) tarafından
Hadi ya nerden aldınız canım. Biz de kooperatifden alacaktık dediğin gibi olur diye vazgeçtik
(44 puan) tarafından
Allah iyilerle karşılaştırsın canim bizim bura da ki yapilar baya kaliteli ve guvenilir site yapiliyor blok blok buda yeni yapilacak zemin kaziliyor
(2,304 puan) tarafından
Kocaelindeyiz kuzum suanki evimin yakinindan aldik qlmqa olaydik mahkemeye flan verdik amin canim amin dikkat edinn aman
(3,849 puan) tarafından
Üzüldüm valla ya bu yokluk zamanında Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
(164,060 puan) tarafından
yazin aldik site ici insaat yeni baslamisti avantaji saglam oldu acayip karli oldu bize gore binada istedin kati istedin daireyi secip aliyosun bide cook hesapliya geldi bize suan ayni sitede daire fiyatlari acayip yukselmis
(44 puan) tarafından
Buda site canim biz buraya yeni taşındık sitedeyiz,hemen yanimizda zemin hazirliyorlar baya uygun geldi suan oturduğumuz ile kiyaslarsak,sizin adiniza sevindim canim insallah bizde alabiliriz
0 oy
tarafından
Avantajlı ama mutahiti iyi araştırmak gerek bırakıp kaçan çok var iflas eden falan. 
(44 puan) tarafından
Evet canim baya duyuyorruz haberlerde
0 oy
(713 puan) tarafından
Onu bilmemde annem aldı 1 buçuk sene önce 140.000
(44 puan) tarafından
Insallah bizde aliriz canim sorunsuz
(713 puan) tarafından
İnşallah kuzum müteahhidi iyi seçmeniz lazım annemin bir tane musatkl evi vardı mahallece  mücahit verlirdi 7 sene oldu yapmadı millet baktı yapılmıyor herkes cebinden kendi evini yaptrdi içini sadece bina yapıldı 7 senede mutfak dolabı parke  ne bilim içinde olan hiç bir şey yapılmadı o yüzden yaotrcaginiz kisiyi iyi araştırn  derm
0 oy
(477 puan) tarafından
Ben güvenmiyorum öyle mutahitlere
0 oy
tarafından
Dolar bu kadar oynakken hiç tavsiye etmem. İnşaatı yarıda bıraksalar mağdur siz olursunuz 
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Eşimde müteahhit ordan biliyorum.Mesela bahcekatini ilk 320 ye sattı adam peşinat vermeyince vazgeçti vermekten  1 ay geçmeden başkasına 385 e sattı yani onceki adam çok uyguna almıştı ama peşinat vermedi diye geri aldı.Uyguna geliyor inşaat bitince daire başı 100 bin fark oluyor en az .Malzeme seçimi falan müteahhite bağlı ama genelde bütün malzemeler aynı oluyor her dairede Bı daireye hangi kapıyı kullanıyorsa öbürüne de onu kullaniyo.
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Bu dönemde biraz riskli, yoksa normal bir ekonomide çok dezavantajı yok. Bir de söz verilen teslim tarihinde genelde teslim edemiyorlar, gecikiyorlar.
0 oy
(3,905 puan) tarafından
Topraktan değil ama inşaattan girdik bizde yazın. Daha uyguna almak ve oturacağın katı seçmek avantaj tabiki.

Müteahhitin bırakıp kaçmasıdır, iflas etmesidir, yarım bırakmasıdır falan gibi endişelerin oluyor ama araştırıyorsun zaten adamın daha önceki işlerini. Bizim sıkıntımız şu kii altına üstüne gelecek insanları seçemiyorsun alt komşudan aşırı şikayetçiyiz. Ve yeni bina ısınmıyoooor  ilk kış zorlu geçiyor. ☺️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 535 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mutlu&anneyim (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu