0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kizlar bi kac gundur beni bi fake hesap takip ediyor birinden supheleniyorum cunki sanki kasitli kullanici adini kendi bas harfi bide benim bas harfimle yapmis bide harf sayilarini ismimde kac tane harf varsa o kadar yazmis kendi bas harfinide ayni sekilde isimdeki harf sayisina gore yazmis ben suphelendigim kisiden eminim ama amaci ne anlamiyorum bunu ogrenmedende takipciden cikarmiycam takinti bende biraz yazdim hayirdir istegimi niye kabul etmiyorsun diye yada soyle kim oldugunu biliyim fake hesaplarla ugrasma yazdim profilde esimle benim fotografim vardi sen kiz olanmisin erkekmi dedi ha kiz olayim ha erkek ne farkeder soruma cevap ver dedim istegimide kabul etmiyor bu arada giriyor instagrama benim durumum varsa ona bakip geri aninda cikiyor amaci ne anlamadim.. Size bi akil danisayim dedim kizlar?

15 Cevaplar

+1 oy
(135,103 puan) tarafından
anaaa kimmismi acep 
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Amacı sapıklık
(3,102 puan) tarafından
Kuzu sapik olsa ne bileyim yazar sacma sapan bu cevapta vermiyor
0 oy
tarafından
Kız iyi cesaret sende ki. Herkes olabilir. Ben olsam direkt engellerdim. Tanıdık tanımadık etraf sapik seri katil hırlı hırsız dolu.  Zaten sosyal medya kullanmıyorum. Kafam rahat.
(3,102 puan) tarafından
Kuzu hic fotografimda yok benim ya bi profilde var oda esimde cok eski fotografimiz bende kullanmiyordum canim ama hic cevrem yok kimse yok ugras yok sıkıntıdan kullanmaya basladim daha 1 ay olmamistir oyle yazip etmiyorda durumlarima bakip geri ucuyor aninda
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Ben olsam muhatap olmam engel atarim
(3,102 puan) tarafından
Engelliycem zatende dusundugum kisimi ona emin olmak istiyorum adaletin yerini bulmasi lazim artik sirf o yuzden anlamissindir kuzu sen demek istedigimi
(1,385 puan) tarafından
Anladım canım ins seni fazla ugrastrmadan bulursun
(1,385 puan) tarafından
Fotolarını falanda kaldr durumlarda da kendinle eşini paylasma
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Bas engeli niye yazıyorsun kimse kim eşinle sorun yaşama derim 
(3,102 puan) tarafından
Yok kiz bi ilk gun yazdim baskada yazmadim zaten fotograf yok bisey yok benim profil fotografim var sadece durumlarima bakip cikiyor geri anlam veremedigim bisey
0 oy
(293 puan) tarafından
Ben olsam hiç cevap vermem engellerim cevap vermek başıma ileride iş açar diye düşünüyorum. 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Eşin değildr dimi seni denemek için filan takıntılı bir manyak ta olabilir korkardım ben kz
(3,102 puan) tarafından
Esimin telefonu yokki kuzu
(6,678 puan) tarafından
Nasıl yok
(3,102 puan) tarafından
Kirip duruyo dizzo telefonlari en sonunda kaldi ortada dimdizlak
(6,678 puan) tarafından
Dua et tanıdık çıkmasın sırf milletin ağzına laf vermemek için engel atardım
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Engelle gitsin basina bela mi alican kiz

0 oy
(683 puan) tarafından
İkinizden birinizin eski sevgilisidir canım 
0 oy
tarafından
O hesabın paylaşımı var mı peki yoksa sahte hesap mi
(3,102 puan) tarafından
Yok kuzu hic paylasimi yok zaten istegimi kabul etmedi paylasilanlarda 0
0 oy
tarafından
basina is alma bence engelle gitsin
0 oy
(51,775 puan) tarafından
Resimlerin yok mu instagramda neden guvenmedigin birinin görmesine izin veriyosun bas engeli çık 
(3,102 puan) tarafından
Yok kuzu hic resmim yok bi profil var
0 oy
tarafından
Gel sana bkr yöntem öğretem bak bulabilir misin hesabı kimin 
(3,102 puan) tarafından
Bende bulmaya calisiyorum kuzu nasil bulcamki
tarafından
İnstagram a gir ordan da  şifremi unuttum yerine o fake hesabın adını yaz bak numara üstüne ise mesaj gidecektir o ara numaranın son 2 hanesi belli oluyor diyelim sonu 25 gir hak rehber de kim var 25
(3,102 puan) tarafından
Iyi fikir kuzu gunduz deniyim bi
tarafından
Şimdi de yaparsın cnm 2 dakikanı almaZ
0 oy
tarafından
Kiz ne kadar detaylı düşünmüştüm yok adıma göre felan:))) 

Yani ne diye yazmışsın ki durduk.yere madem bu durumda şüphe ediyorsun engelle gitsin. Ne tkp et ne tkp etmesine izin ver . Kabul etmen Üzerine mesaj atman saçma olmus
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Ben şüphelendiğim fake hesapların isteğini dahi kabul etmem, görmesin hayatimi. Kaldi ki niye mesaj atayım? Fazla meraktan gelir ne gelirse hesabi engelle daha da yazma istek atarsa sil gerekirse kulkanici adini da değiştir srni bulamasin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 476 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 1,682 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 900 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,228 cevap

41,437 kullanıcı